GOALS: Ed Sheeran komt terug naar België!

28 juni 2017
Afgelopen april stond hij in een uitverkocht Sportpaleis, wie dacht dat het nu wel even zou gaan duren voordat Ed ons land weer verrijkt met een spectaculair optreden heeft het he-le-maal fout. Zojuist heeft Ed bekend gemaakt dat hij in 2018 terug komt met zijn grootste tour OOIT en hij bezoekt ook Werchter! YASS!
Zijn stadiontour begint op 4 mei in de Páirc Uí Chaoimh in Cork en trekt naar verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa met op zondag 1 juli een concert op het Festivalpark in Werchter!
De aankondiging van de tour, volgt op zijn fenomenale optreden op het hoofdpodium de Pyramid Stage op Glastonbury afgelopen zondagavond. Hier trad hij op voor duizenden fans en nog eens 3 miljoen kijkers keken thuis mee. Hiermee wordt nog eens benadrukt dat Ed Sheeran een van de meest succesvolle en unieke muzikale talenten ter wereld is.
Het derde studioalbum van Ed Sheeran ÷ (‘Divide’)  werd in maart van dit jaar uitgebracht en is wereldwijd  met 8 miljoen verkochte exemplaren in een periode van 3 maanden het bestverkopende album van dit jaar tot nu toe. Zijn gigantisch populaire comeback single “Shape of You” werd in zes maanden tijd maar liefst meer dan 1.5 miljard keer gestreamd.
Ed bereikt mijlpaal na mijlpaal, zo werd hij laatst verrast met een plekje in de Songwriters Hall of Fame én werd hij onderscheiden met de Hal David Starlight Award voor zijn aandeel in de muziekwereld. Ook is nu bekend geworden dat Ed binnenkort wordt vereerd met een MBE ‘Member of the Most Excellent Order of the British Empire’ vanwege zijn bijdrage aan de muziek en zijn inzet voor goede doelen.
Belangrijke info:
- Zondag 1 juli 2018 | Festivalpark in Werchter
- Start kaartverkoop: 8 juli 11:00 Ticketmaster
- Aanvang: 19.00 uur | Entree: € 45, € 59, € 69 en € 79 (excl. servicekosten

Shape of You

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Muziek

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series

Deze 3 nieuwe MV’s geven je het ultieme december-gevoel!

Muziek