BLOCKERS: drie BFF's en hun cockblockende ouders…

11 juni 2018
De maker van Pitch Perfect komt nu met de nieuwe seks comedy Blockers, waarin de drie vriendinnen Julie, Kayla en Sam tijdens ‘Prom Night’ hoe dan ook hun maagdelijkheid willen verliezen. Als het aan hun lichtelijk hysterische ouders Leslie Mann (The Other Woman), Ike Barinhotlz (Neighbors) en John Cena (Trainwreck) ligt gaat dat plan niet door. Zij nemen hun taak als cockblockers namelijk extreem serieus…
Van het ontrafelen van de emoji’s in sexting, een undercover achtervolging in The Fast and the Furious-stijl tot aan het spelen van bizarre drankspelletjes op een uit de hand gelopen huisfeest; hun ouders doen alles eraan om hun dochters te cockblocken en dat levert hilarische situaties op!
Benieuwd naar Blockers? Hieronder check je de trailer!
Wij geven jou de kans om deze film te zien! Wat je moet doen om de kaartjes te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst over de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes, is je bestie met wie je graag naar deze film wil, in de comments te taggen! Waar wacht je op?!

MTV Movies: 'A Quiet Place', 'Midnight Sun' & 'Blockers'

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

GIVEAWAY: Win tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2018

news

Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

news

Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving?

news

10 bizarre achterliggende betekenissen van tracks

news

Selena Gomez opgenomen in kliniek

news

Hailee Steinfeld is de host van de MTV EMA 2018

news

Love is in the air: Er is nog een Riverdale-koppel!

news