Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

30 oktober 2019
Liam Gallagher rockt de wereld nu al 30 jaar lang en staat bekend als de meest iconische frontman van zijn generatie ooit. WOW. Tijdens de MTV EMA 2019 zal hij de first-ever 'Rock-Icon' award in ontvangst nemen en zal hij samen met Oasis een hit song uit zijn tijd performen. Ook zal hij een nummer van zijn meest recente album Why Me? Why Not. spelen.
Je kunt dit alles actie live volgen door te kijken naar de MTV EMA's op zondag 3 november vanuit FIBES Conference and Exhibition Center in Sevilla, Spanje. Als wat je daar hoort je bevalt: Liam gaat in 2020 op tour dus wie weet lukt het je tickets te scoren.
Liam is de stem van talloze hits met Oases en hij maakte onlangs de comeback van het jaar met zijn soloalbum in 2017, genaamd As You Were. Het album stond aan de top van de Britse hitlijsten met meer dan 100.000 verkopen in de eerste week en behield meer dan zes maanden een Top 40-positie! Hij heeft zojuist zijn tweede album uitgebracht: Why Me? Why Not.
Vergeet niet te kijken naar de MTV EMA 2019 live vanuit FIBES Conference & Exhibition Centrum in Sevilla, Spanje zondag 3 november om 21:00. Volg @MTVEMA op social media voor de nieuwste updates!
categorie:

laatste nieuws

MTV Push augustus 2020: Leer YUNGBLUD beter kennen

news

MTV News Recap: Week 31

news

VMA’s 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

MTV News Recap: Week 30

news

MTV News Recap: Week 29

news

MTV News Recap: Week 28

news

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news