Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

30 oktober 2019
Liam Gallagher rockt de wereld nu al 30 jaar lang en staat bekend als de meest iconische frontman van zijn generatie ooit. WOW. Tijdens de MTV EMA 2019 zal hij de first-ever 'Rock-Icon' award in ontvangst nemen en zal hij samen met Oasis een hit song uit zijn tijd performen. Ook zal hij een nummer van zijn meest recente album Why Me? Why Not. spelen.
Je kunt dit alles actie live volgen door te kijken naar de MTV EMA's op zondag 3 november vanuit FIBES Conference and Exhibition Center in Sevilla, Spanje. Als wat je daar hoort je bevalt: Liam gaat in 2020 op tour dus wie weet lukt het je tickets te scoren.
Liam is de stem van talloze hits met Oases en hij maakte onlangs de comeback van het jaar met zijn soloalbum in 2017, genaamd As You Were. Het album stond aan de top van de Britse hitlijsten met meer dan 100.000 verkopen in de eerste week en behield meer dan zes maanden een Top 40-positie! Hij heeft zojuist zijn tweede album uitgebracht: Why Me? Why Not.
Vergeet niet te kijken naar de MTV EMA 2019 live vanuit FIBES Conference & Exhibition Centrum in Sevilla, Spanje zondag 3 november om 21:00. Volg @MTVEMA op social media voor de nieuwste updates!
categorie:

laatste nieuws

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

MATTN is MTV EMA Best Belgian Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news