Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

18 september 2018
Ariana Grande heeft besloten een pauze in te lassen en tijd te spenderen thuis in New York met haar verloofde Pete Davidson, dat maakte haar management bekend.
"Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd zal Ariana de broodnodige tijd nemen om te herstellen. Ze zal dichtbij huis blijven en gebruikt deze periode om tijd door te brengen met haar geliefden en muziek te maken zonder de druk van een deadline. Ze bedankt haar fans voor hun begrip."
View this post on Instagram

s∀WΛ 🛸

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Door de komst van haar nieuwe album 'Sweetener' en alle interviews en perfomances die daarbij horen, zouden we haast vergeten hoe zwaar de jonge popzangeres het momenteel heeft.

Zo heeft Ariana aangegeven te kampen met post-traumatische stresssyndroom na de aanslag tijdens haar concert in Manchester.
Alsof dat nog niet genoeg was is daar onlangs ook nog het overlijden van haar ex Mac Miller bij gekomen. Ariana en Mac waren 2 jaar samen en zijn in mei uit elkaar gegaan waarna Ariana zich vrij snel verloofde met huidige vriend Pete Davidson.

Ondanks dat Ariana en Mac bijna geen contact meer hadden geeft Ariana aan dat het niet makkelijk is; "Ik kan niet geloven dat je hier niet meer bent. Ik snap het niet. We hebben er zo vaak over gepraat. Ik ben zo boos, zo verdrietig, ik weet niet wat ik moet doen."
We snappen dat dit ongelofelijk moeilijk moet zijn voor de zangeres en hopen dat ze zich snel een stukje beter gaat voelen. Veel sterkte Ariana!

Ariana Grande & Mac Miller - The Way

categorie:

laatste nieuws

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news