Meest verdrietige break-ups in 2018

2018 was niet alleen een jaar vol nieuwe tortelduifjes, maar het was helaas ook een jaar waarin veel celebs uit elkaar gingen. Wij hebben deze stelletjes even op een rijtje gezet!

Anna Noushin en Danny Roumimper


Na 13 jaar samen te zijn geweest, hebben Anna en Danny in de zomer besloten om liefdevol uit elkaar te gaan. Anna is inmiddels samen met Nassim Zeta.



Ariana Grande en Pete Davidson


Na vier maanden te zijn verloofd hebben de twee besloten een einde te maken aan hun relatie. In Ari's nieuwse hit Thank U, Next zegt ze dat ze hem erg dankbaar is.

Channing Tatum en Jenna Dewan

Zelfs de liefde tussen de bloedmooie Channing en jenna hield helaas geen stand in 2018…

Kourtney Kardashian Younes Bendjima


Na hun romantische tripje naar Italië had de oudste Kardashian zus redelijk wat ups en downs met haar boyfriend Younes. Na 2 jaar te hebben gedate, besloten de twee dat het beter was zonder elkaar verder te gaan.

Cardi B en Offset

Nadat de twee in 2017 trouwden, bevestigde Cardi dat ze zwanger was van de rapper. De twee zijn helaas al uit elkaar gegaan voordat hun dochtertje Kulture afgelopen oktober geboren werd.

Liam Payne en Cheryl Cole


Na drie jaar samen te zijn geweest, kondigden Liam en Cheryl in juni aan dat ze allebei hun eigen weg gaan. De twee hebben samen een zoon, Bear, die in 2017 geboren werd.