Music Release Friday: Sam Smith, Demi Lovato & ZAYN

8 september 2017
Buiten regent het misschien maar binnen schijnt het zonnetje dankzij artiesten als Sam Smith, Demi Lovato en ZAYN. Er zijn weer genoeg tracks om vrolijk van te worden en wij bespreken de tofste!
Sam Smith - 'Too Good At Goodbyes'
Na een stilte van twee jaar is hij eindelijk weer terug met nieuw materiaal en dat verdient aandacht! Sam is de koning van ballads en ook nu bewijst hij maar weer dat hij deze titel waard is. Met 'Too Good At Goodbyes' weet hij ook weer gevoelens op te roepen waarvan je met een bak ijs op de bank wilt liggen en even alles lekker te laten gaan.
Demi Lovato - 'You Don't Do It For Me Anymore'
Demi haar nieuwe album staat voor de deur (29 september) dus ze heeft alle reden om regelmatig nieuw tof materiaal te droppen. Na eerder zomerhit 'Sorry Not Sorry' en titeltrack 'Tell Me You Love Me' te releasen, slingert Demi nu de powerballad 'You Don't Do It For Me Anymore' de wereld in en we're here for it! GET IT GIRL!
ZAYN ft. Sia - 'Dusk Till Dawn'
ZAYN is knap, slim en brengt ook nog eens hele toffe tracks uit, wat wilt een mens nog meer? Uhh, toffe collabs?! Na eerder samen met Taylor Swift en PARTYNEXTDOOR hits te scoren, gaat ZAYN nu een collab met Sia aan. Waar de track de eerste minuut behoorlijk rustig lijkt, ontstaat daarna een refrein en beat die typerend voor Sia zijn. Ook al is het nummer misschien meer in Sia haar straatje dan in die van ZAYN, hitmateriaal is het ab-so-luut.
categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek