VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

30 juni 2020
Zat je in een dip omdat al jouw favoriete festivals en concerten deze zomer zijn gecanceld? Don't worry, want de Video Music Awards gaan dit jaar gelukkig wel door! We nemen je zondagnacht 30 augustus live op MTV mee naar de grootste stad van de USA: New York City. Je kunt een avond vol iconische optredens van 's werelds grootste artiesten verwachten, live uitgezonden vanuit het Barclays Center in New York.

De show zal dit jaar in het teken staan van de stad New York en zijn inwoners door vanuit de wijken The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island de meest legendarische performances uit te zenden. Het event wordt vanuit zo'n 180 landen en regio's live uitgezonden en zo worden muziekfans wereldwijd samengebracht om te genieten van een avond vol muziek.

De VMA's zal het eerste evenement zijn dat in het Barclays Center wordt gehouden sinds het begin van de COVID-19 pandemie. Er wordt uiteraard alles aan gedaan om de show zo veilig mogelijk te maken voor alle betrokkenen.

Zet 'm alvast in je agenda en houd onze socials goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates rondom de VMA's van dit jaar. Wie zou jij willen zien optreden?
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 27

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-single ben jij?

news