De Lokerse Feesten zijn weer in volle gang!

8 augustus 2018
Het is 8 augustus en Lokeren is deze week the place to be! Daar genieten ze dit jaar namelijk alweer voor de 44ste keer van toffe acts op het tiendaagse stadsfestival 'Lokerse Feesten.' In de afgelopen jaren waren daar al mega artiesten als Snoop Dogg, M.I.A. en Jessie J te zien en ook dit jaar pakt het festival groots uit. Go big or go home!
Zo kon je de afgelopen dagen onder andere al genieten van Simple Minds, Die Antwoord, deadmau5, Coely en Triggerfinger! Ja, zeggen dat we er spijt van hebben dat we er niet bij waren is een understatement…
Gelukkig gaat het festival nog wel even door en is er nog genoeg te zien. Van dance-acts als The Prodigy tot indierock van dEUS; alle genres komen voorbij! Aanstaande zondag is alweer de tiende en daarmee laatste dag van het festival. Zangeres Zara Larsson, die vorig jaar helaas noodgedwongen moest afzeggen, en band Clean Bandit zijn dan onder andere te zien (wedden dat ze hun hit 'Symphony' samen gaan spelen?). Verder ga je ook kunnen genieten van Nederlandse rappers als Sevn Alias en Lil Kleine. En, naja, nog meer! Wij weten in ieder geval wel wat ons de overige dagen van deze week te doen staat! Heb jij je ticket al binnen?

Clean Bandit - Symphony (feat. Zara Larsson)

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news

Just Tattoo Of Us UK is terug met een nieuw seizoen

news

Nieuwe Insta-trend: De split

news