Chloe Ferry enorm blij met resultaat borstoperatie

6 augustus 2018
Chloe Ferry laat weten dat ze erg tevreden is met het resultaat van een recente borstoperatie. Ze onderging de operatie om een eerdere borstlift, die littekens heeft achtergelaten, te corrigeren.
De 22-jarige Geordie deelde een foto van zichzelf en haar nieuwe borsten op Instagram waarbij ze schreef: "Loving my new found confidence after having my breast surgery with @lbps54 honestly can't believe how light these implants are @blite_implants_uk." Kortom: Chloe is blij met het nieuwe zelfvertrouwen dat de operatie haar heeft opgeleverd!
Fans begonnen natuurlijk meteen te reageren op het kiekje en schreven onder andere: "Holy f**king shit balls!!!!" en "Very nice. Oh yes sexy." Ook vriendje en mede Geordie Shore-castlid Sam Gowland reageerde enthousiast op de foto: "Wowwaaa weeeewaa how much."
Toch is er naast alle positiviteit altijd wel een groep die negatieve berichten achterlaat op Chloe's foto's, maar een fan liet weten dat iedereen moest stoppen zo snel te oordelen: "Chloe is blij met zichzelf en dat is alles wat telt, het is niet nodig om haar naar beneden te halen met vreselijk commentaar…" En: "Ze is een mens en heeft gevoelens net als iedereen. Als je Chloe of d'r uiterlijk niet leuk vindt ga dan van haar pagina af en houd je negativiteit voor jezelf."
Wij zijn inderdaad gewoon blij dat Chloe eindelijk lekker in d’r vel zit! Iedereen z’n eigen ding, toch?

Geordie Shore - Chloe is fucking boos!

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

news

GIVEAWAY: Win tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2018

news

Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving?

news

10 bizarre achterliggende betekenissen van tracks

news

Selena Gomez opgenomen in kliniek

news

Hailee Steinfeld is de host van de MTV EMA 2018

news

Love is in the air: Er is nog een Riverdale-koppel!

news