Chloe Ferry enorm blij met resultaat borstoperatie

6 augustus 2018
Chloe Ferry laat weten dat ze erg tevreden is met het resultaat van een recente borstoperatie. Ze onderging de operatie om een eerdere borstlift, die littekens heeft achtergelaten, te corrigeren.
De 22-jarige Geordie deelde een foto van zichzelf en haar nieuwe borsten op Instagram waarbij ze schreef: "Loving my new found confidence after having my breast surgery with @lbps54 honestly can't believe how light these implants are @blite_implants_uk." Kortom: Chloe is blij met het nieuwe zelfvertrouwen dat de operatie haar heeft opgeleverd!
Fans begonnen natuurlijk meteen te reageren op het kiekje en schreven onder andere: "Holy f**king shit balls!!!!" en "Very nice. Oh yes sexy." Ook vriendje en mede Geordie Shore-castlid Sam Gowland reageerde enthousiast op de foto: "Wowwaaa weeeewaa how much."
Toch is er naast alle positiviteit altijd wel een groep die negatieve berichten achterlaat op Chloe's foto's, maar een fan liet weten dat iedereen moest stoppen zo snel te oordelen: "Chloe is blij met zichzelf en dat is alles wat telt, het is niet nodig om haar naar beneden te halen met vreselijk commentaar…" En: "Ze is een mens en heeft gevoelens net als iedereen. Als je Chloe of d'r uiterlijk niet leuk vindt ga dan van haar pagina af en houd je negativiteit voor jezelf."
Wij zijn inderdaad gewoon blij dat Chloe eindelijk lekker in d’r vel zit! Iedereen z’n eigen ding, toch?

Geordie Shore - Chloe is fucking boos!

categorie:

laatste nieuws

De 10 meest iconische VMA momenten

news

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news

Dit zijn de beste karaoke tracks

news

Van Rihanna tot Kylie Jenner: deze celebrity fashion trends moet je zien!

news

Bazart's nieuwe single is uit!

news