MTV Fit: de winterdip, wat kun je eraan doen?

19 november 2018
Ben je ook veel moe de laatste tijd? Geen zin om de dag te beginnen en vooral de behoefte om de hele dag door te eten? Dan heb jij waarschijnlijk last van de welbekende herfst- of winterdip. Geen paniek, we hebben er allemaal wel eens last van. Maar wat kun je er nou aan doen?
1.  Licht
De zonkracht neemt af en het wordt eerder donker: dit kan zorgen voor een tekort aan vitamine D. Het tekort kan leiden tot een somber gevoel en dus de herfstdip. Zorg er daarom voor dat je genoeg naar buiten gaat, je gordijnen lekker open hebt en eventueel vitamine D-supplementen inneemt. Light up your life ;)
2.  Eet bewust
De december-maand staat voor de deur en we weten allemaal wat dat betekent: je ligt de hele dag op de bank met een zak pepernoten en je wordt verplicht deel te nemen aan allerlei etentjes waar je altijd meer eet dan je eigenlijk wil. Omdat het buiten kouder is heeft je lichaam ook meer voeding nodig om je warm te houden. Een zak chocoladepepernoten kan niemand natuurlijk weerstaan, maar denk bijvoorbeeld ook is aan een lekkere warme soep in plaats van snoep.
3.  Beweeg genoeg!
Sporten maakt in de hersenen endorfine aan waardoor je je een stuk blijer voelt. Het werkt ontspannen en geeft je een energie boost. Ook meditatie of yoga zal je veel energie geven.
We begrijpen ook dat je misschien helemaal geen zin hebt om door de kou naar de sportschool te fietsen. MTV Fit, een online trainingsprogramma van Fitchannel.com, is dan perfect voor jou! Je kunt heel makkelijk vanuit huis trainen, wanneer je wil. Ook word je beladen met tips om gezond te eten en zo fitter door het leven te gaan.

Meteen aan de slag? Check ons fitchannel voor meer info! Go for it!
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news

Just Tattoo Of Us UK is terug met een nieuw seizoen

news