MTV Push september 2018: leer Jorja Smith beter kennen!

3 september 2018
Speelse poptracks, perfecte looks, unieke verhaallijnen en een duidelijke mening – deze ingrediënten maken de mix voor de Push-artiest van deze maand; Jorja Smith.
 
Haar muziekstijl maakt haar uniek van de concurrentie in de pop scene en dat is één van de redenen dat Jorja gezien wordt als de meest populaire en veelbelovende Britse vrouwelijke artiest van de afgelopen jaren!
 
In 2016 maakte ze haar debuut in de scene met de single 'Blue Lights'. De Britse schone werd geprezen door verschillende bladen zoals The Times, The Fader, i-D Magazine, The Guardian en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zelfs Bruno Mars himself heeft Jorja zelfs uitgenodigd als support act voor het Amerikaanse deel van zijn wereldtour!
 
De zangeres heeft al met meerdere artiesten samengewerkt. Zo heeft ze meegeholpen aan Drake's 'More Life' en meegeschreven aan de Black Panther-soundrack 'I am' met Kendrick Lamar. Wow!
 
Het jaar 2018 kon ook niet beter beginnen voor de getalenteerde zangeres. Jorja won namelijk de BRITs Critics' Choice Award en onlangs heeft ze haar debuutalbum 'Lost & Found' uitgebracht. Het album bevat persoonlijke nummers maar ook tracks over onderwerpen waar iedereen wel een mening over heeft. Het schrijven van het album duurde de Britse drie jaar en bevat ook eerder uitgebrachte singles zoals 'Blue Lights', 'Teenage Fantasy' en 'Where Did I Go?'.
 
Ze betovert ieder publiek met haar prachtige stem en fantastische verhaallijnen in haar tracks en we verwachten dat we nog heel veel van haar gaan horen de aankomende jaren! Meer zien en horen van deze nieuwe MTV Push-artiest? Houd deze maand onze website in de gaten voor de exclusieve interviews en live performances van Jorja Smith.

Jorja Smith - Blue Lights

categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Steak Salad (Aflevering 1)

news

TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

news