Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

2 april 2019
Vanaf zondag 19 mei is Ex on the Beach: Double Dutch weer terug! Iedere week worden er weer nieuwe exen losgelaten op het tropische strand om het voor de vrijgezellen een helse vakantie te maken. Alleen niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op…
Het vijfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is anders dan alle andere seizoenen. Er keren namelijk bekende singles van de afgelopen vier seizoenen terug om de boel nog één keer op stelten te zetten tijdens dit 'All Stars Seizoen'. Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch All Stars vertrekken de singles opnieuw naar een paradijselijk eiland ver weg hier vandaan voor een zomer vol liefde, lust en feesten. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...
Denken ze dit keer te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars het voor een tweede keer erg heet onder de voeten. Sommige exen zijn er om het hart van zijn/haar ex weer terug te winnen en anderen hebben maar één doel: wraak.

Eén ding is zeker; dit seizoen gaat sowieso heel veel drama, liefde, haat en intriges bevatten.  gegarandeerd van spanning, sensatie en romances. Welke EX is next?
Voor een feestje moet de villa natuurlijk gevuld worden met de meest losbandige en hete singles en exen uit de vorige vier seizoenen. De Brabantse Harrie, die in het vierde seizoen ook wel de 'casanova van de villa' werd genoemd, is zeker van de partij. Harrie kwam voor de plezier, seks en drama en dat is hem alle drie zeker gelukt. Gaat 'ie er nog een schepje bovenop doen?
 
Ook Wayne, één van de meest spraakmakende mannen uit het eerste seizoen is er weer klaar voor om de villa onveilig te maken. De meesten zullen hem herkennen van zijn cowboy-moves in de slaapkamer en dit seizoen is hij weer klaar om die lasso te werpen!
Houd ons YouTube-kanaal in de gaten want iedere dinsdag maken we om 16:00 uur twee nieuwe All Stars Originals bekend in 'Inpakken met…' gepresenteerd door MTV's Koen Kardashian.

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is vanaf 19 mei iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV.
categorie:

laatste nieuws

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news

Bab Buelens is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

news

Becky G presenteert de MTV EMA 2019

news

MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

news

MTV EMA 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

WIN: Maak kans op tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2019

news

MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2019: Dit zijn de genomineerden

news

Ex on the Beach Yasmine is terug met haar eigen MTV-show

news