Local Hero: Brusselaar Henri PFR

13 juni 2017
De Belgische DJ Henri PFR is nog maar 21 jaar maar is aardig op weg om ‘the next big thing’ te worden. Na zijn doorbraak hit ‘Until the End’ gooit Henri nu hoge ogen met zijn nieuwe track ‘Flames’ én toert hij deze zomer door Frankrijk en Amerika rond. Genoeg reden om hem tot de Local Hero van deze week te bekronen!
Henri PFR begon op zijn veertiende met het produceren van tracks. Al snel scoorde hij zijn eerste clubhitje met de track ‘Tarida’ featuring Stone van Brooken. Het nummer werd uitgebracht onder Armin van Buuren’s label, Armada Music. Vanaf dat moment begon het succes voor Henri te komen en wist hij miljoenen streams op SoundCloud te scoren met zijn eigen producties en remixes.
Toch was het zijn track ‘Until The End’ die voor zijn échte doorbraak zorgde. De collab met Londense zangeres Raphaella heeft inmiddels al 7 miljoen streams op Spotify alleen. Een prestatie waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen!
Over dromen gesproken; de aankomende periode is Henri van plan behoorlijk wat van zijn dromen waar te gaan maken. Zo staat hij deze zomer op de mainstage van één van de grootste dancefestivals ter wereld: Tomorrowland. Later dit jaar gaat hij ook nog eens op tour door Amerika en Frankrijk én belooft hij, naast zijn nieuwe single ‘Flames’, nog veel meer toffe tracks te gaan lossen. Lekker bezig, Henri!
‘Flames’ check je hieronder. Wat vind jij van deze nieuwe track?
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news

MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

news