Rose Bertram onderdeel van MTV EMA Social Insiders 2018

30 oktober 2018
MTV heeft een jaloersmakend team van social insiders verzameld, inclusief Hugo Gloss, Xavier Serrano, Danna Paola, Caroline Daur, Rose Bertram en Joey Essex, om de MTV EMA in Bilbao bij te wonen. Voor MTV gaan ze alles voor jou volgen. De MTV social platforms worden overgenomen en je kijkt mee met alles wat er behind-the-scenes, op de red carpet, en rondom de MTV EMA'S gebeurd.

Natuurlijk gaan ze ook hun VIP ervaringen met ons delen op hun eigen social media accounts, dus zorg ervoor dat je hun allemaal volgt, voordat de MTV EMA's van start gaan!
 
De nummer één leider in Brazilië op het gebied van popcultuur, Hugo Gloss (@hugogloss), gaat reporten over alles wat je als popcultuur fanatiekeling wil weten.
Winnaar van de GQ Model of the Year, Xavier Serrano (@xserrano9), gaat backstage en showt jou alle fashion looks die er voorbij komen. Daarnaast laat hij zien wat zijn vaderland, Spanje, allemaal in petto heeft. Fun fact: Xavier is getekend bij hetzelfde modellenbureau als Hailey Baldwin en Bella Hadid!
Net als EMA-host Hailee Steinfeld, is Danna Paola (@dannapaola) een multi-talent. Ze is een zangeres en actrice uit Mexico en is momenteel de ster van de zenuwslopende Netflix serie Elite.
Duitse fashion blogger Carolina Daur (@carodaur) zal zonder enige twijfel vele hot shots hebben als het aankomt op de rode loper outfits van dit jaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last few days of #autumn ๐ŸŒค๐Ÿ‚ Anzeige

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Belgisch model en presentatrice Rose Bertram (@rose_bertram) is bekend met de rode loper. Ze was één van de leukste personen om te volgen tijdens de VMA's van dit jaar.
VK-ster Joey Essex (@joeyessex) is de man die amuserende MTV EMA coverage gaat maken!
Het is bijna zover! MTV EMA 2018 wordt live uitgezonden op 4 november vanuit Bilbao, Spanje. Tune in en volg @MTVEMA op social media voor alle spannende updates.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news

MTV EMA 2018: Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo en David Guetta zijn toegevoegd aan de performer line-up

news