FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

Een kleine maand nadat Liam Payne en Cheryl Cole bekend maakten uit elkaar te gaan na samen zoontje Bear te hebben gekregen, is Liam alweer druk bezig met een nieuwe vlam. Niemand minder dan Instagram-model Maya Henry zou de gelukkige zijn…

bed head 😴

A post shared by Maya Henry (@maya_henry) on

Maya is de dochter van een rijke Amerikaanse advocaat maar dat weerhield haar niet haar eigen geld te verdienen. Met modellenwerk en samenwerkingen wist ze op 18-jarige leeftijd al zo’n 5,1 miljoen dollar binnen te harken.

Voor de ontmoeting tussen haar en Liam moeten we terug naar 2015. Het jaar dat Maya, als fangirl van One Direction, een meet & greet had met de jongens waaronder Liam. (Maya staat rechts tussen Niall en Harry)



Nu lijkt Maya dus van fangirl naar lover van Liam te zijn geüpgraded nadat ze een paar weken terug elkaar weer tegen kwamen op een feest van Dolce & Gabbana in Italie. Sindsdien zijn de twee ook al feestend gespot op een jacht in Cannes en zouden ze samen gezien zijn op exclusieve locaties in Londen.

Klinkt toch bijna als een sprookje dit?! Wat denk jij, gaat Liam te snel door na zijn breakup met Cheryl of gaat zijn geluk voor alles?!