MTV Push juni 2018: leer Sigrid beter kennen!

4 juni 2018
Sigrid, geboren in Noorwegen in 1996, is de jongste van een succesvolle en muzikale familie. Haar zus was een klassiek geschoolde zangeres en haar broer vond succes thuis met zijn eigen indieband. Met alleen maar muziek om haar heen, was dit het enige pad die voor haar bestemd was. Al op jonge leeftijd leerde Sigrid piano spelen door haar grootmoeder en gitaar spelen door haar broer, bij wie ze een korte periode in de band zat. Sigrid was snel verkocht door het performen, begon haar eigen liedjes te schrijven en lanceerde uiteindelijk haar eigen solo-carrière op 16-jarige leeftijd. Haar eerste single 'Sun' was te zien op de Noorse staatstelevisiezenders. Met de twee singles, 'Two Fish' en 'Known You Forever', begon ze helemaal op te vallen in de muziekwereld.
 
Na een aantal betoverende voorstellingen op grote Europese festivals, bereikte de hype rond Sigrid een hoogtepunt. Een concurrentiestrijd tussen verschillende labels om haar vlekkeloos krachtige stem was het gevolg en dit leidde tot een platencontract bijIsland Records. Met een aantal hitsingles als 'Do not Kill My Vibe', 'Strangers' en haar nieuwe single 'High Five', is het afgelopen jaar een vloedgolf van progressie geweest voor deze ongelofelijk getalenteerde jonge artiest.
Het is zeker geen toeval dat Sigrid al zoveel heeft bereikt in zo'n korte tijd. Maar de grote vraag is, wat kunnen we nog meer van haar verwachten?
 
We zijn zeer erg blij met dit verbazingwekkende jonge talent als onze Push-act voor juni! Ben jij al klaar voor een maand vol bijzondere en exclusieve Sigrid-content? Check dan elke woensdag voor de nieuwste exclusives met MTV Push-artiest Sigrid!
categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news