Local Hero: zingende én swingende Laura Tesoro

2 mei 2017
De pas 20-jarige Antwerpse schone timmert hard aan de weg om één van de grootste artiesten van ons land te worden. Haar nieuwe zomerse single ‘Higher’ lijkt dat proces alleen maar te gaan versnellen.
Het begon allemaal in 2008, toen Laura voor het eerst op onze televisieschermen schitterde in de serie ‘Witse’. In de periode daarna scoorde Laura een rol in de musicals ‘Annie’ en ‘Domino’ én deed ze mee aan Ketnetpop. Dit alles deed Laura terwijl ze eerst naar het Koninklijk Lyceum Antwerpen ging en daarna een studie aan het Pius X-Instituut volgde.
Met haar grote acteerdoorbraak in 2012 in de serie ‘Familie’ nam de half-Italiaanse tiener echter geen genoegen en Laura besloot in 2014 dan ook aan haar zangcarrière te gaan werken. Wat volgde was een auditie in ‘The Voice Vlaanderen’, waar ze als runner-up eindigde. Hierna besloot ze zich te gaan focussen op haar zangcarrière en stopte zij met haar acteerwerk. Al vrij snel achter elkaar volgde haar eerste twee singles ‘Outta Here’ en ‘Funky Love’. Waarna Laura in 2016 wordt gekozen om ons land te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival met haar swingende nummer ‘What’s The Pressure’, waar ze in de finale de tiende plek weet te behalen.
Na haar songfestivalavontuur besluit Laura ook weer wat televisiewerk te gaan doen. Zo werd ze co-presentatrice van 'Belgium’s Got Talent' en sprak ze stemmen in voor de films ‘Vaïana’ en ‘Trolls’. Naast dit alles is Laura sinds dit jaar te bewonderen als nieuwste coach in ‘The Voice Kids’.
Laura zou Laura niet zijn als ze ons niet blijft verrassen en dat doet ze nu na een jaar geen nieuwe muziek te hebben gelost opnieuw met haar potentiële zomerhit ‘Higher’. Een sprankelend nummer dat meteen in je hoofd blijft hangen en je doet zwijmelen naar die plezante zomeravonden. YES!
Luister de nieuwste track van onze Local Hero Laura hieronder.
categorie:

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Rita Ora’s ‘Jingle Bell Rock’ Version Is So Fetch

news

Hollywood Heights | Episode 30

news

Boef is weer VRIJGEZEL!

news

De line-up van Coachella 2018 is bekend!

Nieuws

Taylor Swifts Cat Finally Met Her Namesake, Olivia Benson

news

Taylor Swift filmt nieuwe music video in kebab shop!

Muziek

MTV World Stage: Highlights MAMAs 2016

news