De performers voor de MTV EMA PRE-PARTY ANTWERPEN zijn bekend!

18 oktober 2016
We zijn super trots dat we eindelijk met jullie mogen delen wie er dit jaar op de MTV EMA PRE-PARTY ANTWERPEN komen optreden. Drie van de tofste Belgische acts komen ons op 31 oktober opwarmen voor de MTV EMA 2016.
Er zal namelijk opgetreden worden door rapper Safi, DJ/producer Kenn Colt en de drie broers van Curtis Alto!!

Safi & Spreej zijn al eventjes uit elkaar en nadat Spreej in juni met een nieuwe single kwam is Safi nu ook flink aan het doorpakken. De rapper uit Mechelen releasde ondertussen al twee singles, waaronder de catchy track ‘Fine’. Zijn solo-album zal in 2017 uitkomen.

Hij is al sinds zijn zestiende bezig als DJ maar sinds dit jaar brengt hij ook zijn eigen muziek uit. Sinds zijn debuutrelease ‘Feels Like A River’ in begin 2016, heeft Kenn Colt in juli zijn tweede track uitgebracht. ‘Sanctify’ is net zo’n heerlijke zomerse track geworden als zijn eerste single, wij zijn mega benieuwd naar wat Kenn Colt ons in de toekomst nog allemaal gaat brengen.

Het trio Curtis Alto bestaat uit de drie broers Mathias, Maxim en David uit Gent. Ze maken al jaren muziek en spelen verschillende instrumenten. Eind 2014 zijn ze begonnen hun muziek te combineren met electronische beats. Het resultaat? Super catchy deep house! Curtis Alto heeft het afgelopen jaar op de tofste evenementen gestaan, waaronder Tomorrowland Belgium 2016!

Niet de minste acts die komen dus! We weten niet van jullie, maar wij kunnen in ieder geval echt niet meer wachten tot de pre-party 31 oktober……. Wil jij erbij zijn? Je kunt tickets winnen! Klik hier
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news

MTV EMA 2018: Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo en David Guetta zijn toegevoegd aan de performer line-up

news