De performers voor de MTV EMA PRE-PARTY ANTWERPEN zijn bekend!

18 oktober 2016
We zijn super trots dat we eindelijk met jullie mogen delen wie er dit jaar op de MTV EMA PRE-PARTY ANTWERPEN komen optreden. Drie van de tofste Belgische acts komen ons op 31 oktober opwarmen voor de MTV EMA 2016.
Er zal namelijk opgetreden worden door rapper Safi, DJ/producer Kenn Colt en de drie broers van Curtis Alto!!

Safi & Spreej zijn al eventjes uit elkaar en nadat Spreej in juni met een nieuwe single kwam is Safi nu ook flink aan het doorpakken. De rapper uit Mechelen releasde ondertussen al twee singles, waaronder de catchy track ‘Fine’. Zijn solo-album zal in 2017 uitkomen.

Hij is al sinds zijn zestiende bezig als DJ maar sinds dit jaar brengt hij ook zijn eigen muziek uit. Sinds zijn debuutrelease ‘Feels Like A River’ in begin 2016, heeft Kenn Colt in juli zijn tweede track uitgebracht. ‘Sanctify’ is net zo’n heerlijke zomerse track geworden als zijn eerste single, wij zijn mega benieuwd naar wat Kenn Colt ons in de toekomst nog allemaal gaat brengen.

Het trio Curtis Alto bestaat uit de drie broers Mathias, Maxim en David uit Gent. Ze maken al jaren muziek en spelen verschillende instrumenten. Eind 2014 zijn ze begonnen hun muziek te combineren met electronische beats. Het resultaat? Super catchy deep house! Curtis Alto heeft het afgelopen jaar op de tofste evenementen gestaan, waaronder Tomorrowland Belgium 2016!

Niet de minste acts die komen dus! We weten niet van jullie, maar wij kunnen in ieder geval echt niet meer wachten tot de pre-party 31 oktober……. Wil jij erbij zijn? Je kunt tickets winnen! Klik hier
categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Steak Salad (Aflevering 1)

news

TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

news