MTV Push november 2020: Leer SAINt JHN beter kennen

4 november 2020
Carlos St. John, beter bekend als SAINt JHN, is een professionele rapper, singer-songwriter en producer. Hij groeide op in Brooklyn (New York) en spendeerde de andere helft van zijn jeugd in Guyana met muzikale jeugdhelden als Jay-Z en Beenie Man. SAINt heeft al samengewerkt met veel grote artiesten, waaronder Beyoncé ("Brown Skin Girl"), Usher, Meek Mill, Lenny Kravitz en meer!
 
Je kunt hem kennen van zijn track "Roses" die met behulp van een Imanbex-remix wereldwijd naar #1 schoot, waaronder in het VK, Nederland en Canada. Het nummer stond meer dan 13 weken in de Billboard Hot 100-lijst, waardoor het dé soundtrack van de zomer werd.
 
SAINt JHN schreef voorheen vooral muziek voor andere artiesten, maar omdat hij zijn dromen niet wilde leven door de ogen van anderen, stopte hij hiermee en begon hij met het maken van zijn eigen muziek. In 2016 bracht hij zijn eerste single uit en werd hij erkend voor zijn raadselachtige blend van hiphop-energie, r&b-sensualiteit en rock'n'roll-spirit. Hij weet zelf niet goed hoe hij zijn muziek moet omschrijven. "Ik weet niet tot welk genre mijn muziek behoort en het kan me niet schelen. Ik maak wat ik wil horen en creëer wat ik wil zien in de wereld."
 
Zijn tweede studioalbum, GHETTO LENNY'S LOVE SONGS, waarop tracks met Meek Mill, Lil Baby, Lenny Kravitz en A Boogie wit da Hoodie stonden, bracht hij uit in de zomer van 2019. Met zijn nieuwe track "Gorgeous" en zijn aankomende album WHILE THE WORLD WAS BURNING dat binnenkort wordt uitgebracht, kunnen wij wel zeggen dat we mega-enthousiast zijn om SAINt JHN als onze Push-artiest van november te hebben.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 48

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch

news

MTV News Recap: Week 47

news

Dit is Celeb Ex In The City met o.a. Calum Best, Michael Griffiths, Megan Barton Hanson en Amy Hart

news

MTV News Recap: Week 46

news

MTV EMA 2020: De highlights

news

MTV News Recap: Week 45

news

Angèle is MTV Best Belgian Act 2020

news