Victoria's Secret kondigt collab met Balmain aan!

5 oktober 2017
De Victoria's Secret fashion show '17 staat voor de deur en zoals elk jaar heeft het lingeriemerk weer genoeg verrassingen voor ons in petto. De eerste verrassing is zojuist bekend geworden; voor het eerst in de geschiedenis van Victoria's Secret gaan ze samenwerken met een ander groot modehuis.
En dan niet het zomaar een merk, nee; de hulp van niemand minder dan Olivier Rousteing is ingeschakeld. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Hij is het brein achter Balmain, het merk dat alle Kardashians ongeveer dagelijks dragen en inmiddels met hen vele andere major celebs.
De Victoria's Secret fashion show is altijd opgedeeld in segmenten en geheel logisch krijgt Balmain dit jaar zijn eigen segment vol bloedmooie Angels. Om iedereen nog even in spanning te houden is er nog niet bekend hoe de lingerie er zal gaan uitzien. Wat we wel weten is dat het bij een #VSxBalmain collab haast niet fout kan gaan.. Heeft één van de twee merken ooit iets ontworpen wat we niet wilden hebben?!
Mark your agenda's angels; de hele collectie zal vanaf 29 november online te koop zijn op de site van Victoria's Secret!

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Muziek

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series

Deze 3 nieuwe MV’s geven je het ultieme december-gevoel!

Muziek