Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

28 november 2018
 
We konden het al een beetje zien aankomen, maar nu kunnen we er niet meer omheen: het huwelijk van Catelynn en Tyler verkeert in zwaar weer. In een nieuwe preview van de show is te zien dat na een gesprek met de psycholoog vader Tyler besluit tijdelijk ergens anders te gaan wonen.
 
Het stel is al dertien jaar bij elkaar waarvan drie getrouwd, samen voeden ze dochter Nova op en er is een nieuwe baby op komst. Tussendoor kampt teen mom Catelynn met zware depressies en dat heeft grote impact op het huwelijk, met name op hubby Tyler. De vader vertelt door zijn tranen heen aan de psycholoog dat hij al jaren niet gelukkig is in het huwelijk en dat 'hij verandering nodig heeft'.
Hij besluit een maand ergens anders te wonen om na te denken over de toekomst en die boodschap komt hard aan bij Catelynn…
 
Catelynn vertelt dat ze even moest slikken toen ze het nieuws hoorde, maar nu ze heeft gesproken met haar eigen therapeut over de situatie leert ze wennen aan het idee. "Op dat moment opende het oude wonden. Ik vond het eng. Het was verdrietig. Het brengt het gevoel weer omhoog van mijn miskraam en dat was traumatisch."
 
Laten we hopen dat dit originele Teen Mom-stel snel weer bij elkaar komt, vooral vóór de komst van de kleine spruit en dat we kunnen genieten van een 'happily ever after'.
 
Kijk iedere dinsdag naar een nieuwe aflevering van Teen Mom OG om 21:30 op MTV. Of klik hier om de twee meest recente afleveringen terug te kijken.

The Script - Six Degrees Of Separation

categorie:

laatste nieuws

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news

Bab Buelens is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

news

Becky G presenteert de MTV EMA 2019

news

MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

news

MTV EMA 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

WIN: Maak kans op tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2019

news

MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2019: Dit zijn de genomineerden

news

Ex on the Beach Yasmine is terug met haar eigen MTV-show

news