Lana Del Rey is back! Check hier haar nieuwe nummer 'Mariners Apartment Complex'

13 september 2018
Lana Del Rey is terug! En hoe! De zangeres, die bekend is geworden met de prachtige track 'Video Games', heeft gisteravond haar nieuwe single 'Mariners Apartment Complex' uitgebracht. De videoclip is gemaakt door niemand minder dan haar éigen zus Chuck.

Fun fact: De zus van Lana heeft de video geschoten met haar iPhone.. Zo zie je maar weer dat een videoclip schieten helemaal niet duur hoeft te zijn!
Mariners Apartment Complex heeft net als Lana's andere muziek een lekker duistere en dromerige sfeer. Echter heeft dit liedje, in tegenstelling tot haar andere songs, wel een positief onderwerp. De zangeres heeft namelijk jaren met depressies gekampt, maar in dit nummer geeft ze aan dat dit nu voorbij is. Mariners Apartment Complex is dan ook perfect om je end-of-the-summer-dipje mee te bestrijden!
Maar er is meer.. Volgende week, 18 september, brengt Lana namelijk nóg een single en videoclip uit; 'Venice Bitch'. Door deze interessante naam kunnen we niet wachten tot het volgende week dinsdag is!
Als kers op de taart heeft Lana ook nog een nieuw album aangekondigd dat begin 2019 uit komt. Het is inmiddels haar 6e album en dat betekent dat Lana sinds haar debuutplaat 'Born To Die' bijna elk jaar met een nieuw album is gekomen. Daar kunnen veel artiesten een voorbeeld aan nemen ;)!

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe album van Lana uit komt?

Lana Del Rey - Young and Beautiful

categorie:

laatste nieuws

VIDEO | Deze 5 Catfish-koppels kregen na de ontmaskering een relatie met elkaar

news

Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

news

5 redenen waarom planten in je huis een super goed idee is

news

Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

news

Dit zijn de meest bizarre kledingstijlen van 2018 tot nu toe

news

De middelbare: expectations versus reality

news

13 Reasons Why-ster Katherine Langford gaat spelen in nieuwe serie!

news

Lana Del Rey is back! Check hier haar nieuwe nummer 'Mariners Apartment Complex’

news