Geordies Chloe en Sam uit elkaar?!

24 oktober 2018
Als we de geruchten moeten geloven gaat het niet zo goed tussen de Geordies Chloe en Sam. De twee hebben elkaar ontmoet in seizoen 16 van Geordie Shore en het klikte zo goed dat ze nu al een tijdje samen zijn. Ze hebben zelfs een huis gekocht! Maar, een stroom aan emotionele tweets van de 23-jarige lass uit New Castle doet veel mensen geloven dat de twee nu uit elkaar zijn…
"Wanneer iemand je kan verlaten op het moment dat je je zo slecht over jezelf voelt, is diegene het niet waard" is een van de tweets die Chloe gister plaatst. Chloe heeft afgelopen tijd al veel te maken gehad met haat comments over haar plastische chirurgie en de manier waarop ze er nu uitziet. Ze plaatste zelfs een video op haar Instagram waar ze de haters huilend smeekt om haar met rust te laten.
En alsof al die haat nog niet genoeg is, zegt ze nu dus ook in de steek te worden gelaten door iemand die altijd voor haar klaar stond. Of dit over Sam gaat is nog niet duidelijk, maar veel fans hebben we zo hun vermoedens. Wij hopen in ieder geval dat alles goed gaat tussen de twee en dan Chloe zich snel beter voelt!
Benieuwd hoe het met de rest van de Geordies gaat? Kijk dan vanavond naar Geordie Shore om 22:00 op MTV!
categorie:

laatste nieuws

De 62e Grammy Awards: alle winnaars en hoogtepunten

news

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

MATTN is MTV EMA Best Belgian Act 2019

news