MTV News Recap: Week 31

31 juli 2020

Van Demi Lovato die zich verloofd met Max Ehrich tot het huwelijk van Riverdale-actrice Vanessa Morgan dat stuk loopt: dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 27 juli 2020


Demi Lovato is tot over haar oren verliefd op Max Ehrich en noemt het moment dat hij op één knie ging de beste avond van haar leven. Tevens is het ook inmiddels 2 jaar geleden dat de zangeres is begonnen met haar herstel nadat haar leven aan een zijden draadje hing. Met trots vertelt ze alle demonen uit haar leven zijn verdwenen en dat ze mega gelukkig is dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden. Awh!

Dinsdag 28 juli 2020

 

Vanessa's man Michael Kopech na een huwelijk van 6 maanden, dit maakte .. bekend enkele dagen nadat de Riverdale-actrice aankondigde zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ook onthulde ze het geslacht in een aantal Instagram posts en deelde ze al zoetsappige berichtjes over hoe ze niet wachten om haar zoontje te ontmoeten. Vanessa is uitgerekend in januari 2021

Woensdag 29 juli 2020
 

Riverdale-actrice Bernadette Beck heeft kritiek geuit op de hitserie. Zo liet ze weten dat de show voor en achter de schermen zwarte acteurs "onzichtbaar" laat voelen. Ze vertelde dat ze "een aantal keer compleet is vergeten in scènes" en dat ze achter de regisseur aan moest rennen om te vragen wat haar rol moest doen. Ook deelde ze het bericht van co-actrice Vanessa Morgan die zich al eens eerder uitsprak over het feit dat zij minder betaald krijgt dan haar witte collega's.

Donderdag 30 juli 2020

 

Selena Gomez onthulde dat ze na de dood van George Floyd besloot een tijdje van social media weg te gaan en die tijd te gebruiken om zich in te lezen en meer te leren over belangrijke onderwerpen zoals Black Lives Matters. Ze vertelde wel in een aantal Instagram stories dat ze haar fans ontzettend mist en bedankte hen voor alle support toen ze aankondigde met leuke toekomstplannen te komen.

Vrijdag 31 juli 2020


Het regent nominaties voor Lady Gaga en Ariana Grande die beide zijn genomineerd voor 9 VMA-awards. De queens delen hun dankbaarheid via berichtjes online. Ook Billie Eilish en The Weeknd zijn met hun neus in de boter gevallen met beide 6 nominatie concurreren zij voor de 'Video Of The Year' en 'Best Direction' awards. Dit jaar zijn er ook twee nieuwe categorieën; 'Best Music Video From Home' en 'Best Quarantine Performance'!
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

Alicia Keys, DaBaby, Karol G en Jack Harlow treden op tijdens de MTV EMA 2020

Muziek

MTV News Recap: Week 43

news

Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

news

MTV News Recap: Week 42

news

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news