De belangrijkste levenslessen van Beyoncé

22 oktober 2018
Beyoncé oftewel Queen B heeft deze bijnaam niet zomaar gekregen, deze vrouw is voor velen een voorbeeld. Ze is een echte powervrouw en dit kan je van haar leren;
 
Les 1: Who run the World? GIRLS!
Bey laat zien dat vrouwen er toe doen en zich moeten inzetten voor de gelijkheid tussen man en vrouw. Iedereen mag weten dat vrouwen dezelfde rechten en mogelijkheden verdienen als mannen, en op dezelfde manier behandeld willen worden. Queen B is een feminist en is niet bang om dit te laten zien. Daarnaast laat ze zien dat je trots op jezelf kan zijn als je iets hebt bereikt en dit ook zeker kan uiten!
Les 2: Negatieve mensen met kritiek heb je overal. Laat je er niet door van je stuk brengen en blijf sterk!
Toen Beyoncé optrad tijdens de eedaflegging vanpresident Obama in 2013 kreeg ze bakken kritiek over zich heen. Ze zou hetvolkslied geplaybackt hebben en 'dat was een schande' en 'nooit eerder gedaan'. Wat later regelde Beyoncé een televisieoptreden waarbij ze het volkslied nog eens zong, helemaal live dit keer én a capella. Zijn er nog vragen?, vroeg ze na haar optreden in de camera, en daarmee snoerde ze alle haters en trollen de mond.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Les 3: Het is niet erg om je kwetsbaarheid te tonen
Als er 24/7 mensen op je letten en je continu in de spotlights staat, is het niet heel gek als je een hele dikke muur om je heen bouwt. Queen B weet precies hoe ze met die spotlights om moet gaan. Ze houdt wijs haar mond wanneer er flink geroddeld wordt over haar en haar familie, denk bijvoorbeeld terug aan het lift incident. Toch betekent dit niet dat Bey zich nooit kwetsbaar opstelt. De kwetsbaarheid uit ze in haar liedjes, maar ook in interviews is ze niet bang om te praten over de minder mooie kanten van het leven.

Beyoncé - Run The World (Girls)

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news