Ariana Grande’s inkomsten gelekt: van Victorious tot aan haar parfumlijn en wereldtours

Altijd al willen weten hoeveel celebs verdienen met hun werk? Dan hebben we nu goed nieuws voor je! Alle inkomsten van Ariana Grande zijn uitgelekt en we kunnen je vertellen dat de 24-jarige kleine popprinses héél veel geld verdient.

Laten we beginnen bij het begin: Victorious. De show die de toen nog 16-jarige Ariana bekend maakte betaalde haar in het eerste seizoen $9000 per AFLEVERING. Door het grote succes van de show ging dit bedrag elk seizoen omhoog. Daarnaast kreeg Ariana per liedje dat zij inzong voor de show ook nog eens $4000 extra.

Na de show koos Ariana voor de muziek en dat blijkt nu een hele goede keuze geweest te zijn… Met haar eerste wereldtour ‘Honeymoon’ harkte ze zo’n $40 miljoen binnen, waarna ze met haar ‘Dangerous Woman Tour’ maar liefst $71 miljoen binnenhaalde.

Niet alleen haar tours brengen geld in het laatje, ook de downloads/streams van haar singles en de samenwerkingen met kledingmerken brachten nog zo’n $30 miljoen binnen.

Haar grootste inkomst? Haar parfumlijn! Alleen al in 2017 ging er voor $150(!) miljoen aan Ariana’s luchtjes over de toonbank. #GOALS

Natuurlijk krijgt Ariana maar een bepaald percentage van deze bedragen maar al met al heeft ze alsnog meer dan $45 miljoen schoon op haar rekening staan.

Nu snappen we ook meteen waar ‘Side To Side’ over gaat. Al die keren dat ze niet meer normaal kon lopen door al het geld in haar zakken! #JustJoking