MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

1 april 2019
De snelle opkomst van Billie Eilish tot wereldwijde sterrenstatus is waarschijnlijk niemand ontgaan. Een groeiend legioen aan trouwe volgers over de hele wereld, een EP die al meer dan 18 maanden in de Billboard Top 200 staat en meer dan 5 miljard streams wereldwijd en uitverkochte world tours maakt haar één van de meest besproken artiesten van deze generatie. Ze heeft pasgeleden haar debuutalbum 'WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?' uitgebracht, waar onder andere hittracks als 'bury a friend' en 'wish you were gay' op staan.
 
Het album werd geschreven, geproduceerd en volledig opgenomen door haar 17-jarige broertje Finneas in hun ouderlijk huis in Highland Park, Los Angeles. De plaat is het grootste deel van 2018 onderweg geschreven - verder bracht het duo dag en nacht thuis door om het kunstwerk af te maken. 'Bury a friend' is een krachtige track en onderscheidt zich van de sound die tegenwoordig veel te horen is.

Met haar nieuwste album dat elke dag nog meer lof ontvangt, kunnen we niet wachten om te zien hoe Billie met haar kenmerkende geluid en visie voorop blijft lopen. Blijf haar de hele maand volgen via onze site en socials om haar nog beter te leren kennen.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

MATTN is MTV EMA Best Belgian Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Wereldster Niall Horan performt nieuwe single tijdens de MTV EMA 2019

news

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news