MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

1 april 2019
De snelle opkomst van Billie Eilish tot wereldwijde sterrenstatus is waarschijnlijk niemand ontgaan. Een groeiend legioen aan trouwe volgers over de hele wereld, een EP die al meer dan 18 maanden in de Billboard Top 200 staat en meer dan 5 miljard streams wereldwijd en uitverkochte world tours maakt haar één van de meest besproken artiesten van deze generatie. Ze heeft pasgeleden haar debuutalbum 'WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?' uitgebracht, waar onder andere hittracks als 'bury a friend' en 'wish you were gay' op staan.
 
Het album werd geschreven, geproduceerd en volledig opgenomen door haar 17-jarige broertje Finneas in hun ouderlijk huis in Highland Park, Los Angeles. De plaat is het grootste deel van 2018 onderweg geschreven - verder bracht het duo dag en nacht thuis door om het kunstwerk af te maken. 'Bury a friend' is een krachtige track en onderscheidt zich van de sound die tegenwoordig veel te horen is.

Met haar nieuwste album dat elke dag nog meer lof ontvangt, kunnen we niet wachten om te zien hoe Billie met haar kenmerkende geluid en visie voorop blijft lopen. Blijf haar de hele maand volgen via onze site en socials om haar nog beter te leren kennen.
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news