Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

27 november 2018
In juli haalde Miley Cyrus haar hele Instagram-account leeg en zelfs haar profielfoto moest het ontgelden; een move die Taylor Swift en The Weeknd al eerder maakte om een nieuwe muziek era aan te kondigen. Voor zover we het kunnen zien was Miley ook toe aan zo'n frisse start, want gisterochtend maakte de zangeres een comeback op Instagram met een teaser van nieuwe muziek; namelijk een samenwerking met niemand minder dan Mark Ronson!
 
In de teaser is een draaiende discobal te zien in de vorm van een gebroken hart met een paar strijkinstrumenten op de achtergrond. In de caption deelde ze de releasedatum; a.s. vrijdag 29 november kunnen we de nieuwe track verwachten en dat is dus al over twee dagen!
View this post on Instagram

11/29 ๐Ÿ’” @iammarkronson

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

De andere twee teasers laten iets meer zien van waarvan we denken dat dat de videoclip gaat zijn:
View this post on Instagram

11/29 ๐Ÿ’” @iammarkronson

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

View this post on Instagram

11/29 ๐Ÿ’” @iammarkronson

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mark Ronson lijkt ook mega-enthousiast te zijn over de samenwerking met de 'Malibu'-zangeres. Hij tweette namelijk dat het heartbreak-tijdperk sneller komt dan je denkt… Daarnaast retweette hij ook Miley's tweet over de songtitel 'Nothing Breaks Like a Heart'.
 
Alsof überhaupt een samenwerking met de legendarische Mark Ronson nog niet exciting genoeg was, noemde Mark het zelfs "één van zijn favoriete nummers tot nu toe". Om even je geheugen op te frissen; Mark heeft meegeschreven aan legendarische albums zoals 'Back to Black' van Amy Winehouse, '19' van Adele, 'Joanne' van Lady Gaga en nu dus ook een track met Miley Cyrus; hoe vet?!
 
Het is inmiddels een jaar geleden dat Miley het album 'Younger Now' uitbracht waarop we al een hele andere Miley hoorde dan de jaren ervoor. We zijn dus super benieuwd wat voor track 'Nothing Breaks Like a heart' wordt!

Miley Cyrus - Younger Now

categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news