Celebs steunen #TimesUp tijdens de Golden Globes 2018

Award shows zijn het uitgelezen moment voor fashion statements. Tijdens de Golden Globes is deze aandacht als platform gebruikt voor de #TimesUp beweging door allen in het zwart gekleed te gaan.Time's Up is een initiatief van meer dan driehonderd vrouwen uit de entertainmentwereld tegen seksuele intimidatie op de werkvloer.

Zo werd de vraag 'Who are you wearing', die veelgehoord is op de rode loper, nu 'Why are you wearing black' wat aangegrepen werd om aandacht te geven aan de #TimesUp en #MeToo beweging. Daardoor is er 15 miljoen verzameld voor het Time's Up fonds, wat juridisch opkomt tegen intimidatie op de werkvloer.

Niet alleen de kleding was een vorm van protest, maar ook de dates van sommige celebs. Zo namen Shailene Woodley, Emma Watson , Amy Poehler, Laura Dern , Susan Sarandon, Emma Stone, Emma Watson, Michelle Williams en Meryl Streep allemaal activisten mee als gast.

Kleding niet alleen als fashion, maar ook als politiek statement kunnen wij alleen maar steunen, hieronder onze favoriete looks:

Celebs steunen #TimesUp tijdens de Golden Globe 2018