5x de ergste tattoo fails van onze favoriete celebs

19 maart 2019
Tattoos: Love 'em or hate 'em. Je zou denken dat een typefoutje in een tattoo niet snel gemaakt is, maar niets is minder waar… Ook onze favoriete celebs gaan soms de mist in bij hun lichaamskunstwerken. Wie en wat? We hebben er hieronder vijf voor je op een rijtje gezet.
1. Ariana Grande
Ariana Grande wilde haar nieuwe hit '7 Rings' in het Japans voor eeuwig op haar lichaam plaatsen, maar qua vertaling liep dit helaas niet helemaal volgens plan... Nadat ze een foto van haar nieuwe inktwerk op social media plaatste kwamen fans er al snel achter dat haar tatoeage 'Japanse barbecue grill' vertaalt, wat vast en zeker niet de bedoeling was. Met de hulp van haar Japanse lerares liet de zangeres snel haar tattoo verbeteren, alleen maakte ze het nu alleen nog erger. Na haar 'verbetering' staat er nu 'Japanse barbecue vinger .' Oeps! Hoe en wanneer gaat ze deze fout fixen…? Time will tell.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

2. Ed Sheeran
Om nog even bij barbecue style te blijven: tijdens de videoshoot van Ed Sheeran's track 'Galway Girl' wilde de zanger het moment vastleggen door de titel van het nummer te laten tatoeëren door de actrice uit de videoclip, Saoirse Ronan. Klein foutje: de zanger en actrice waren in zo'n gezellige bui, dat de tattoo 'Galway Grill' is ontstaan. Ed's hele lichaam zit al volledig onder de inkt en kan gelukkig nog steeds lachen om deze spontane actie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

3. Rihanna
Riri heeft niet één tattoo met een spelfout, maar twee plaatjes die niet helemaal naar verwachting voor eeuwig op haar lichaam zijn gezet... De eerste is een nektattoo met de Franse woorden 'Rebelle Fleuron'. De vertaling van deze tattoo is namelijk 'Flower Rebel' in plaats van 'Rebel Flower', zoals Rihanna het graag had gewild. De tweede is een ontwerp die de zangeres in 2009 op haar heup heeft laten zetten. Ze heeft het woord 'forgiveness' vertaald in het Hindi laten vereeuwigen, alleen guess what: de tattoo is verkeerd gespeld. Kan ze het de tattoo-artiest vergeven denk je?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham.🇬🇧 (@davidbeckham_db) on

4. David Beckham
Wie ook een fan is van de oud-Indische taal is David Beckham. David wilde de naam van zijn vrouw Victoria Beckham - hoe cute - een plekje geven op zijn linker onderarm. Blijkbaar is het vertalen van teksten naar het Hindisch alleen niet zo makkelijk. Op zijn arm staat namelijk nu 'Vihctoria' in plaats van 'Victoria'.
5. Harry Styles
Harry Styles is ook zeker niet bang voor een tattoo-naald. De zanger heeft over zijn hele lijf al diverse teksten en afbeeldingen laten tatoeëren. Zijn meest bekende tatoeages onder zijn fans zijn waarschijnlijk de vlinder en twee vogels op zijn borstkas. In 2012 liet Styles daarnaast een gedeelte van zijn favoriete lyrics van het nummer 'Sweet Disposition' van Temper Trap tatoeëren: 'won't stop to surrender'. Dit is niet helemaal goed gegaan, want op zijn arm staat nu 'won't stop 'till we surrender'. Zijn voormalige liefje, Taylor Swift, was degene die aan de band had gevraagd om het stukje songtekst op te schrijven, maar daar ging het niet verkeerd. Het blijft een raadsel waar de typefout is ontstaan. Iemand die de tattoo bij Harry wil fixen? ;)
 
 
Zin in meer, heftige, tattoos? Klik hier om aflevering 1 van Just Tattoo of Us Benelux gratis terug te kijken. Nieuwe afleveringen zie je elke zondag om 21.30 op MTV. Tattoo time!
categorie:

laatste nieuws

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news