5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

14 februari 2019
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, maar het is vandaag Valentijnsdag! Sta je vandaag nog steeds op status single? Hier zijn 5 things to do als je deze dag wéér helemaal alleen moet doorstaan...
Host een feestje voor al je andere single vrienden
Eén positief iets: Je bent gelukkig niet de enige single persoon hier op de wereld. Er zijn vast nog meer wanhopige friends die net als jij vandaag gepland hadden om alleen de dag met een zak chips en Netflix op de bank door te brengen. Plottwist: waarom geen feestje geven voor alleen jouw single vrienden en hun vrienden? Misschien ontmoet je op deze avond wel je Valentijnsdate voor volgend jaar. Problem solved!
Zet je social media vandaag op stil of…
De Insta-posts van je ex met zijn of haar nieuwe lover zou je het liefst één voor één zelf verwijderen. De foto's in insta stories over het ontbijtje op bed tot aan de romantische date 's avonds bij kaarslicht wil je natuurlijk ook voor geen goud missen; #NOT. Kan IEMAND dit stoppen?! De enige social app die deze dag voor jou als vrijgezel nog veilig is, is Tinder. Ben je toch alleen en toe aan een leuk gesprek of een last minute Valentijnsdate, sla je slag en swipen maar.
Zoek de liefde op bij je furry friend
Behoefte aan een knuffelsessie, maar nog steeds geen wederhelft gevonden om dat mee te doen? Geef je huisdier die liefde die je je vandaag niet kwijt kunt! Lok je huisdier met wat snoepjes op de bank en zet een film op waar hij/zij ook blij van wordt (serieus). Daar kan 'ie natuurlijk geen nee tegen zeggen; letterlijk en figuurlijk ;)
Date je bff
Hebben je bff en jij allebei geen date kunnen regelen voor vanavond? App elkaar dan niet emotioneel over hoe jullie voor altijd single zullen blijven, maar ga samen gewoon op date! Pak een biosje of reserveer nog snel een tafeltje bij jullie favoriete restaurant. Verras elkaar met een bos bloemen of een doosje chocola en je bent al snel het gevoel van eenzaamheid kwijt.
Treat yourself
Heb je toch geen zin in alles wat hierboven staat? Single zijn op Valentijnsdag is echt niet het einde van de wereld! Date met jezelf en verwen jezelf deze dag gewoon extra. Ga in een lekker warm bad en draai de hele dag door 'Single Ladies' van Beyoncé. Het is als vrijgezel echt niet de bedoeling om de hele dag door te klagen dat je geen relatie hebt, maar juist om liefde te voelen in elke vorm. Self love is daar zeker ook een onderdeel van <3

Beyoncé - Single Ladies (Put a Ring on It)

Wat ga jij vandaag doen?
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news