Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

4 februari 2019
De Super Bowl, oftewel dé avond waarbij letterlijk heel Amerika tv kijkt, was afgelopen nacht aan de gang. Voor voornamelijk de Amerikanen draait deze avond om de wedstrijd zelf, maar hier in Europa is de sport American Football wat minder populair en zijn we dan vooral benieuwd naar de halftime show. Heb je het gemist? Hieronder de highlights van die spectaculaire break:
1. Maroon 5
Maroon 5 was de hoofdact van de halftime show en speelde haar grootste hits, waaronder 'This Love', 'Girls Like You', 'Sugar' en 'She Will Be Loved'. Er was veel vuurwerk en zelfs een gospelkoor kwam aan bod. Adam Levine begon de show in een all-black outfit, maar gedurende de show werd het blijkbaar steeds warmer; de zanger eindigde het optreden namelijk in zijn getatoeëerde blote bovenlijf.
2. Spongebob Squarepants
Wie ook een rolletje kreeg tijdens de halftime show was Spongebob Squarepants. Een paar maanden ervoor had een fan van de tv-serie een petitie gestart om mister Squarepants in de break te zetten ter nagedachtenis van de maker van Spongebob, die in november is overleden aan ALS. Veel fans waren superblij met deze herdenking.
3. De reclame
De meeste mensen hebben een hekel aan reclame, maar de reclames die je tijdens de Super Bowl te zien krijgt wil je absoluut NIET missen. Er worden echt miljoenen aan dollars besteed om een plekje te krijgen in de reclameblokken tijdens dit event om ze zo leuk mogelijk te maken. Zo komt het biermerk Budweiser elk jaar met een zeer emotionele reclame en was zanger John Legend dit keer zingend te zien in de reclame van Pampers.
4. Big Boi
Bijna aan het einde van de halftime show kwam rapper Big Boi, lid van de hiphopgroep Outkast, nog even in stijl on stage. Rijdend in een Cadillac en gedressed in een oversized bontjas betrad hij het podium samen met Maroon 5-lead zanger Adam Levine.
5. Travis Scott
Travis Scott klom ook nog even het podium op met zijn multi-platinum track 'Sicko Mode'. Behind-the-scenes beelden gemaakt door zijn vriendin Kylie Jenner lieten zien hoe vrolijk dochtertje Stormi was bij het zien van het optreden van haar vader. Zie hieronder Stormi haar reactie – hoe cute!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRICELESS ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Wie zouden jullie het liefst zien tijdens de Super Bowl halftime show volgend jaar?
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news