MTV Push september 2019: Leer Ava Max beter kennen!

5 september 2019
Sinds ze met haar opvallende nummer “Sweet But Psycho” 4 weken lang de nummer 1 plek in de Britse hitlijsten wist te behouden, ze de wereldwijde toppositie op iTunes bereikte en meer dan 692 miljoen Spotify-streams ontving, is Ava Max nu compleet losgebarsten en is ze doorgedrongen tot de spotlights met haar eigen vernieuwende sound.
Met haar krachtige pop nummers en kenmerkende stijl is ze sinds haar grote debuut niet gestopt met groeien. Ava Max heeft het altijd al in zich gehad om het publiek te entertainen. Als jong meisje en dochter van Albanese immigranten werd ze geboren in Wisconsin, maar groeide ze op in Virginia. Daar begon ze al lang voordat ze zelfs naar de middelbare school ging met het entertainen van publiek. Vastbesloten vanaf jonge leeftijd en uitgerust met een levendige stem, gekregen van haar opera zingende moeder, heeft ze haar vaardigheden weten aan te scherpen tijdens meerdere zangcompetities.
Afgelopen juli heeft ze tijdens de Isle of MTV in Malta deze vaardigheden aan de hele wereld kunnen laten zien en besteeg ze vol talent het podium. Kort daarna maakte ze ook haar grote VMA-debuut met een uitvoering van haar nieuwe nummer “Torn”.
Wij kunnen niet wachten om Ava Max deze maand te ondersteunen in haar reis en kijken ernaar uit om je de hele maand september exclusieve content te bieden!
categorie:

laatste nieuws

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news

Bab Buelens is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

news

Becky G presenteert de MTV EMA 2019

news

MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

news

MTV EMA 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

WIN: Maak kans op tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2019

news

MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2019: Dit zijn de genomineerden

news

Ex on the Beach Yasmine is terug met haar eigen MTV-show

news