MTV Push september 2019: Leer Ava Max beter kennen

5 september 2019
Sinds ze met haar opvallende nummer “Sweet But Psycho” 4 weken lang de nummer 1 plek in de Britse hitlijsten wist te behouden, ze de wereldwijde toppositie op iTunes bereikte en meer dan 692 miljoen Spotify-streams ontving, is Ava Max nu compleet losgebarsten en is ze doorgedrongen tot de spotlights met haar eigen vernieuwende sound.
Met haar krachtige pop nummers en kenmerkende stijl is ze sinds haar grote debuut niet gestopt met groeien. Ava Max heeft het altijd al in zich gehad om het publiek te entertainen. Als jong meisje en dochter van Albanese immigranten werd ze geboren in Wisconsin, maar groeide ze op in Virginia. Daar begon ze al lang voordat ze zelfs naar de middelbare school ging met het entertainen van publiek. Vastbesloten vanaf jonge leeftijd en uitgerust met een levendige stem, gekregen van haar opera zingende moeder, heeft ze haar vaardigheden weten aan te scherpen tijdens meerdere zangcompetities.
Afgelopen juli heeft ze tijdens de Isle of MTV in Malta deze vaardigheden aan de hele wereld kunnen laten zien en besteeg ze vol talent het podium. Kort daarna maakte ze ook haar grote VMA-debuut met een uitvoering van haar nieuwe nummer “Torn”.
Wij kunnen niet wachten om Ava Max deze maand te ondersteunen in haar reis en kijken ernaar uit om je de hele maand september exclusieve content te bieden!
categorie:

laatste nieuws

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

MATTN is MTV EMA Best Belgian Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news