We hebben nieuws over Je Moeder

Ja, je leest het goed; we hebben leuk nieuws over Je Moeder. MTV presenter Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça presenteren vanaf dinsdag 19 februari twee keer per week een aflevering van deze nieuwe show op ons YouTube-kanaal

Maar wtf; waarom heet het 'Je Moeder'? Het zit zo: influencers en artiesten dagen elkaar uit om de grappigste, hardste en heftigste 'Je Moeder'-grappen te droppen. De deelnemers battlen in drie rondes met een grote achterban, onder toeziend oog van Rijk. Vooraf zorgt Edson ervoor dat ze zo goed mogelijk voorbereid zijn om elkaar helemaal kapot te maken. Wie is het meest grofgebekt en gaat er met de eer vandoor? 

In de eerste ronde worden de klassieke 'Je Moeder'-grappen gemaakt. De tweede ronde wordt persoonlijker... De derde (laatste) ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. Rijk en Edson bepalen in the end wie de beste 'trash-talker' van de avond wordt. Dit wil je zien, toch?! 
 
Deze artiesten en influencers durven het aan om de heftigste 'Je Moeder'-grappen te maken én te ontvangen: 
 
Keizer vs Loopers
Lena (EOTBDD) vs Stacy (EOTBDD)
Anouar (Anouarvines) vs Ismail Ilgun
Diiggys (Naik Byusa) vs Korthom (Thomas Brok)
Royalistiq vs Don (de Jong)
Ponkers vs Ta Joela
Ricongelooflijk (Rico) vs Jeroen Holtrop
Jorden (EOTBDD) vs Channah (EOTBDD)
Vonneke Bonneke en Selma Omari vs Vriendloos (Brandon & Willem Chen)
Peter Nauts vs Hanwe

Wie gaat volgens jou de hardste grappen droppen? MTV's Je Moeder is vanaf dinsdag 19 februari elke dinsdag en donderdag vanaf 16:00 uur te zien op ons YouTube-kanaal. En oh ja; zorg dat je op ons abonneert om altijd de eerste te zijn die de nieuwste aflevering ziet!

Je Moeder.