Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

15 oktober 2018
Slaapproblemen… we hebben er allemaal wel eens last van toch? Maar wist je dat de houding waarin je slaapt veel invloed kan hebben op jouw nachtrust? De een slaapt het liefst op zijn buik, terwijl de ander toch liever op zijn zij ligt.Maar wat zegt dit nou eigenlijk over jou?
Foetus
In de foetushouding lig je op je zij en probeer je, net als een baby in de baarmoeder, in elkaar gedoken je romp en gezicht te beschermen. Dit betekent dat je op anderen misschien vastbesloten over komt, maar deze houding vertelt eigenlijk dat je erg gevoelig en onzeker bent. Herkenbaar?
Koninklijk
In de koninklijke houding slaap je op je rug. Mensen die in deze houding slapen zijn zeker van zichzelf en hebben veel zelfvertrouwen. Ze staan altijd open om veel te ontvangen en te geven.
Vrije val
Deze is misschien lastig om je voor te stellen, maar hierbij slaap je je op je buik met je armen om je kussen gewikkeld en je hoofd naar de zijkant gekeerd. Veel mensen vinden het niet fijn om op hun buik te slapen, maar echte 'buikslapers' willen het niet meer anders! Deze mensen zijn vaak heel sociaal en hebben de touwtjes in handen, maar houden niet van extreme situaties waar zij zelf geen controle op hebben.
Zeester
Hier lig je op je rug met je armen op het kussen. Zeesterren spreiden zich uit over het hele bed, erg comfortabel en zorgeloos. Mensen die in deze houding slapen hebben een luisterend oor, een helpende hand en houden er niet echt van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Alleen als het echt moet dan…
En… herken jij jezelf in de verschillende slaaphoudingen? Wij wel hoor!

Katy Perry - Teenage Dream

categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Steak Salad (Aflevering 1)

news