Music Release Friday: Halsey, The Script en meer!

1 september 2017
Er zijn weer veel heerlijke muziekreleases geweest de afgelopen dagen en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!
Om te beginnen heeft Halsey haar nieuwe single ‘Bad At Love’ inclusief video gedropt. De track is de tweede single van haar album ‘Hopeless Fountain Kingdom’ en het leuke is: de video begint precies waar haar vorige video ‘Now Or Never’ eindigde. Halsey vertelt in een interview dat ze bij deze track aan Leonardi DiCaprio rijdend over de snelweg in een Hawaii-shirt moet denken. Dat belooft wat!
Bella Thorne heeft sinds 2014 eindelijk weer een video uitgebracht. De track heet ‘Just Call’ en is een collab met Prince Fox. De clip is in tweeën gesplitst waarbij je aan de ene kant Bella ziet en aan de andere kant Prince Fox.
Ook Maroon 5 komt met een nieuwe track uit; ‘What Lovers Do’. Dit is een samenwerking met SZA, onze nieuwe MTV PUSH-artiest van deze maand! Het nummer is weer helemaal Maroon 5-stijl en mega catchy.
Naast de verschillende track releases zijn er ook nog een aantal albums gedropt die je sowieso niet mag missen. Zo kwam The Script vanochtend met het nieuwe album die ‘Freedom Child’ heet. Op dit album staan 14 tracks waaronder de hitsingle ‘Rain’. Check het album hieronder!

Now Or Never

Breakeven

categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek