Oscars 2019: dit heb je gemist

25 februari 2019
Gisteravond werden de Oscars uitgereikt in Hollywood. Dé avond in het jaar waaralle ogen gericht zijn op alle grote talenten in de filmwereld. Benieuwd naarde winnaars, outfits en meer? We hebben hieronder alle hoogtepunten voor je opeen rijtje gezet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Lady Gaga en Bradley Cooper
Lady Gaga en Bradley Cooper kregen iedereen stil met hun geweldige performance van 'Shallow' uit A Star Is Born. De track kunnen we nu inmiddels allemaal hardop meezingen en de chemistry van dit duo beginnen we alleen nog maar leuker te vinden. Voor dit nummer hebben ze ook nog eens de Oscar voor 'Beste Originele Nummer' in ontvangst mogen nemen. Meer dan verdiend!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy) on

And the winner is…
De Oscar voor 'Beste Film' ging naar 'Green Book'. Rami Malek ontving de Oscar voor 'Beste mannelijke hoofdrol' voor zijn rol in de film 'Bohemian Rhapsody' en Olivia Colman ontving de Oscar voor 'Beste vrouwelijke hoofdrol' voor haar acteerwerk in de film 'The Favourite'.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter) on

Deze outfit ging viral
De man die alle hoofden liet draaien op de rode loper was acteur Billy Porter, die gekleed was in een zogenaamde tuxedo dress. Deze virale outfit is genderneutraal en letterlijk alles wat we nog niet eerder hebben gezien: we love it! Billy Porter speelt een rol in het tv-programma 'Pose' en poseerde in deze look met trots op de rode loper. Outfit game sowieso uitgespeeld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Newly weds
Verder waren op de afterparty newly weds Miley Cyrus en Liam Hemsworth gespot. Ook de pasgetrouwde Nick Jonas en Priyanka waren deze avond samen te zien. Beide koppels gaven elkaar in december het ja-woord en zagen er gisteren weer fantastisch uit. Meer van dit soort foto's, please!
Wat was voor jullie het hoogtepunt van de avond?
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news