Music Release Friday: Lost Frequencies & Netsky, Calvin Harris en Ronnie Flex

30 juni 2017
Het is vandaag de laatste dag van de maand, dat betekent dat bij de meeste van ons stacks is gestort. Alsof dat nog niet genoeg beloning is, lossen twee van onze grootste DJ’s; Lost Frequencies en Netsky een collab, brengt Calvin Harris zijn album Funk Wav Bounces Vol.1 uit, dat bomvol sicke collabs staat én doet Ronnie Flex een surprisedrop met zijn album ‘Rémi’.
Een andere release is die van Calvin Harris, hij lost eindelijk zijn album na ons al weken lang te teasen met tracks als ‘Slide’, ‘Rollin’ en ‘Feels’. Dit album geeft je een feel good vibe waarbij je jezelf ook nog eens waant op het strand met 30 graden en een briesje. Misschien nog wel vetter zijn de artiesten die Calvin heeft weten te strikken voor dit album, van Nicki Minaj tot Snoop Dogg tot Ariana Grande, ze zijn allemaal op het album te horen.
Het surprisealbum van Ronnie Flex staat, hoe kan het ook anders, vol dikke samenwerkingen met onder andere Lil' Kleine, Jonna Fraser, Sevn Alias en Mr. Polska. Na eerder hits te scoren met ‘Energie’ featuring Frenna en ‘Come Again’ met Boef, lijkt nu de track ‘Jouw Seizoen’ featuring Jonna Fraser een nieuwe favoriet te gaan worden. Ronnie gaat lekker!
Check hieronder de track van Lost Frequencies & Netsky en de albums van Calvin Harris en Ronnie Flex!
categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Dua Lipa performt ‘IDGAF’ samen met Zara Larsson, MØ, Alma & Charli XCX

Muziek

ZIEN: Justin neemt Selena mee naar bruiloft in Jamaica!

Nieuws

Charlotte, Holly en James weer te zien in Geordie Shore!

Nieuws

Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit

Nieuws

SEXTAPE Blac Chyna uitgelekt en Chyna laat het er niet bij zitten..

Nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws

ZIEN: Fergie SHOCKT Amerika tijdens zingen van volkslied, OEI!

Muziek

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws