Selena Gomez was ‘bijna dood’ door gescheurde ader tijdens niertransplantatie

12 maart 2018
Francia Raisa, de beste vriendin en nierdonor van Selena Gomez, heeft onthuld dat de dood van Selena nabij was toen er tijdens haar niertransplantatie een complicatie was met één van haar aderen.

Het duo startte de nierprocedure in mei. Dit deden ze volledig in het geheim. Achteraf gezien ging de operatie toch een stuk moeilijker dan verwacht. De slagader bij de nier van Selena knapte namelijk vlak na de operatie.
Embed from Getty Images
Haar vriendin Francia zei dat tijdens een interview met W Magazine: "Selena had een complicatie. Een paar uur na onze operatie werd ik wakker en kreeg ik een berichtje van Sel waarin ze zei dat zeg echt bang was. Selena zei: 'Mijn nier is heel actief en toen de nier draaide knapte een ader.' Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een spoedoperatie moesten uitvoeren. Een ader uit haar been werd gebruikt als nieuwe slagader voor haar nier. Hiermee konden ze haar nier op zijn plek houden. Ze had hier dood aan kunnen gaan."  

Door die zogehete "gedraaide nier" moesten de doctors de procedure verlengen met zo'n twee tot zes uur. Dit was overduidelijk een zeer onverwachte draai aan de al lastige operatie.

Francia herinnerde zich de dag nog dat Selena voor het eerst toegaf dat ze een transplantatie nodig had.

"Ze vroeg me hoe mijn dag was en ondertussen pakte ze een fles water uit de koelkast. Toen ze de fles probeerde te openen lukte dat niet. Vervolgens gooide ze de fles op grond en viel ze huilend neer. Ik dacht bij mezelf: "Wat is er mis met jou?"

"Ze zei: Ik heb een nieuwe nier nodig. Ik weet niet wat ik ga doen, de wachtlijst is zeven tot tien jaar."
Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Francia contact heeft opgenomen met de assistent van Selena, om zich vervolgens aan te bieden als mogelijke donor.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news

Just Tattoo Of Us UK is terug met een nieuw seizoen

news