ZIEN: Vriend ARIANA GRANDE zet LIEFDESTATTOO'S!

Pete Davidson, het nieuwe liefje van Ariana Grande, heeft twee dagen na het bevestigen van hun relatie de liefde voor Ari vereeuwigd op zijn lichaam. Pete is overduidelijk totally in love en bewijst zijn liefde voor Ariana met twee liefdestattoo's.

De eerste tattoo herken je zeker als je een groot Ariana-fan bent! Het is namelijk het konijnenoortjes-masker wat Ariana op de cover van haar album 'Dangerous Woman' droeg. Dit is inmiddels het handelsmerk van Ari. 

Tatoeëerder London Reese postte een foto van de tattoo op Instagram.
 







Toch was dit nog niet genoeg voor Pete, op zijn hand heeft hij namelijk de initialen van zijn nieuwe liefde laten tatoeëren. De foto van het kunstwerkje werd ondertussen al van Instagram verwijderd, gelukkig heeft er iemand snel een printscreen gemaakt! 


Wat Ari van deze liefdesuiting vindt weten we nog niet, wat we wel weten is dat ze gisteren haar nieuwe nummer 'The light is coming' heeft gezongen bij Wango Tango! Het nummer komt op de 20ste uit en staat op haar nieuwe album 'Sweetener'.




Wanneer haar nieuwe album wordt gereleased is nog niet bekend, maar er wordt gespeculeerd door fans dat dit op 20 augustus is!