Er zijn 157 nieuwe emoji beschikbaar! Of toch niet?

6 juni 2018
Ze werden begin dit jaar al aangekondigd, maar eindelijk zijn ze beschikbaar, of toch niet? We hebben het over de 157 nieuwe emoji! Bereid je alvast voor op de Whatsappjes met superheroes, lekkere cupcakes, schattige kangeroes, roodharige poppetjes of één van de andere 157 nieuwe emoji! Ze zijn vanaf nu beschikbaar.

Zie je ze nog niet op je telefoon? No panic! Je moet nog even geduld hebben. Apple, Samsung en Google hebben namelijk hun eigen lanceerdata. Meestal worden de nieuwe emoji pas bij een grote software update meegenomen - rond halverwege dit jaar wordt verwacht dat dit zal gaan gebeuren!

Wist je trouwens dat de emoji oorspronkelijk uit Japan komen? Ze zijn namelijk inspired by de mangastrips. Het woord emoji heeft trouwens ook een betekenis. De letter 'e' staat voor 'foto' en 'moji' staat voor letters. Ja, 'letters', dus emoji is al meervoud. Het komt er dus op neer dat je een woord maakt met een afbeelding. Elk jaar komen er veel nieuwe emoji bij. Dit jaar waren dat er 157, waardoor we uitkomen op een totaal van 2.823 emoji! Genoeg emoji om te gebruiken tijdens het appen! Welke mis jij nog?!

Migos - Emoji A Chain

categorie:

laatste nieuws

Ariana Grande’s inkomsten gelekt: van Victorious tot aan haar parfumlijn en wereldtours

news

België glamorous aanmoedigen tijdens het WK? Zo doe je dat!

news

TOP 5: Spanglish bangers voor in je playlist

news

Charlotte Crosby verwijdert alle Stephen Bear-tattoo’s

news

VIDEO: Justin Bieber & model Hailey Baldwin zoenend gespot in New York

news

Deze series keek je vroeger altijd tussen de middag

news

ZIEN: Stranger Things en Black Panther grote winnaars MTV Movie & TV Awards 2018

news

5 zieke DISSES op het nieuwe surprise album van Beyoncé & Jay-Z

news