Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

11 maart 2019
Bijna iedereen om je heen gebruikt wel Instagram en daarmee bedoelen we ook echt bijna ie-de-réén. Sommige van deze accountbeheerders kunnen nog niet eens lopen, maar hebben al wel duizenden volgers. Hier een rijtje van de schattigste kinderen op Insta, die je wel moet volgen vanwege hun cuteness overload.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quenisha Qiana 👑 Official (@quenisha.qiana) on

@quenisha.qiana (316K volgers)
Quenisha is nog maar 2 jaar en heeft nu al over de 300K volgers. Op haar Insta plaatst moeder Sunisa allemaal leuke foto's van haar dochtertje in de meest stijlvolle outfits. Haar account is zo populair geworden dat de peuter al getekend is bij een modellenbureau, fotoshoots doet voor merken zoals Footlocker en Reijnders en vaak gratis kleding krijgt opgestuurd om te promoten. Wij zijn erg benieuwd naar de inhoud van de kledingkast van deze mini-fashionista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naleya Rose Van Der Wiel (@naleyarose) on

@naleyarose (30K volgers)
Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van het schattige dochtertje van model Rose Bertram en voetballer Gregory van der Wiel? Goed nieuws, want er is een heel Instagram-account gemaakt speciaal voor de lieve Naleya Rose van der Wiel en wij willen alleen maar meer foto's zien van dit schattige koppie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Lively McBroom (@elle) on

@elle (4,7M volgers)
Elle Lively Mcbroom is het dochtertje van Catherine Paiz en Austin Mcbroom, bekend van het YouTube-kanaal 'The Ace Family'. Het grote aantal volgers van deze 2-jarige heeft ze naast het YouTube-kanaal van haar ouders ook te danken aan haar vrolijke persoonlijkheid en schattige uiterlijk. Op Elle haar Instagram worden de meest lieve en stijlvolle foto's geplaatst, maar de leukste posts zijn toch wel de video's waarin Elle samen met haar vader losgaat op muziek van o.a. Chris Brown en Cardi B. Elle is net zoals haar vader helemaal geobsedeerd met alles van Gucci. Hadden wij maar zulke ouders…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alaïa Marie McBroom (@alaiamcbroom) on

@alaiamcbroom (2M)
Alaïa Marie Mcbroom, het zusje van Elle, is nog niet eens één jaar oud en wordt in haar eerste maanden op Instagram al door twee miljoen volgers op de voet gevolgd. De newborn shoot van deze schattige baby laat ons hart smelten. Ook de video's van Alaïa samen met grote zus Elle samen zijn te lief voor woorden – op insta kun je baby Alaïa dus letterlijk zien opgroeien. Wij zijn sowieso benieuwd hoe ze er over een paar jaar uitziet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KING AND MIA BALLAN (@kingxmia) on

@kingxmia (9,6K volgers)
Broer King en zus Mia Ballan delen samen een Insta-account waarop de twee stijlvolle kids vaak poseren in matching outfits. Met een vader en moeder die op het gebied van fashion ook erg actief zijn op de app, konden King en Mia natuurlijk niet achterblijven. In minder dan een week behaalde het account al meer dan 1,5K volgers, wat nu al meer dan 9,6K telt. Ze zijn dus al aardig op weg. Broer en zus zijn op het account vaak te spotten in streetstyle kleding en geven veel inspiratie voor nieuwe looks – we love it!
categorie:

laatste nieuws

Zien Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news