MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

1 april 2020
Doja Cat is één van de heetste nieuwkomers van 2020. Ze mixed snoepachtige beats met uitgesproken songteksten en heeft ook nog een fantastische persoonlijkheid waardoor ze opvalt tussen de andere rappers.  
 
Haar hit 'Say So' heeft meer dan 176 miljoen Spotify-streams. Mede door een TikTok-dans die Haley Sharpe heeft bedacht en viraal ging in de app. In MTV Fresh Out Live zei Doja: "Ik ben heel erg blij met het succes van 'Say So'. Ik had niet verwacht dat zoveel mensen de discovibe nog leuk vonden. Laten we teruggaan naar de 70's!"
 
Deze rapper uit LA heeft het ver geschopt. Haar eerste hit 'Mooo!', dat voor velen op een parodie leek, heeft desondanks veel fans opgeleverd. Waardoor ze al snel bekend werd aangezien iedereen zich toch af begon te vragen 'wie nou eigenlijk die meid is die met frietjes in haar neus over koeien zingt'.
 
Met de release van haar tweede album 'Hot Pink' is Doja haar eigen weg in de rapwereld geslage, samen met haar fans die houden van lyrics over female empowerment.
 
Met haar statement: "Let's break the internet. Dat is waar we het beste in zijn", kunnen we sowieso verwachten dat Doja de komende tijd nog veel van zich laat horen met haar catchy nummers en haar aanstekelijke persoonlijkheid.
 
Wij zijn dan ook excited om haar te supporten als MTV Push-artiest van deze maand april. Houd onze site in de gaten voor exclusieve optredens en interviews.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push juni 2020: Leer BENEE beter kennen

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch

news

MTV Push mei 2020: Leer Jack Harlow beter kennen

news

MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

news

Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

MTV FIRST: Dit kun je verwachten

news

MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

news

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6: vanaf 05-04 op MTV

news