MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

1 april 2020
Doja Cat is één van de heetste nieuwkomers van 2020. Ze mixed snoepachtige beats met uitgesproken songteksten en heeft ook nog een fantastische persoonlijkheid waardoor ze opvalt tussen de andere rappers.  
 
Haar hit 'Say So' heeft meer dan 176 miljoen Spotify-streams. Mede door een TikTok-dans die Haley Sharpe heeft bedacht en viraal ging in de app. In MTV Fresh Out Live zei Doja: "Ik ben heel erg blij met het succes van 'Say So'. Ik had niet verwacht dat zoveel mensen de discovibe nog leuk vonden. Laten we teruggaan naar de 70's!"
 
Deze rapper uit LA heeft het ver geschopt. Haar eerste hit 'Mooo!', dat voor velen op een parodie leek, heeft desondanks veel fans opgeleverd. Waardoor ze al snel bekend werd aangezien iedereen zich toch af begon te vragen 'wie nou eigenlijk die meid is die met frietjes in haar neus over koeien zingt'.
 
Met de release van haar tweede album 'Hot Pink' is Doja haar eigen weg in de rapwereld geslage, samen met haar fans die houden van lyrics over female empowerment.
 
Met haar statement: "Let's break the internet. Dat is waar we het beste in zijn", kunnen we sowieso verwachten dat Doja de komende tijd nog veel van zich laat horen met haar catchy nummers en haar aanstekelijke persoonlijkheid.
 
Wij zijn dan ook excited om haar te supporten als MTV Push-artiest van deze maand april. Houd onze site in de gaten voor exclusieve optredens en interviews.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 49

news

MTV News Recap: Week 48

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch

news

MTV News Recap: Week 47

news

Dit is Celeb Ex In The City met o.a. Calum Best, Michael Griffiths, Megan Barton Hanson en Amy Hart

news

MTV News Recap: Week 46

news

MTV EMA 2020: De highlights

news

MTV News Recap: Week 45

news