Ex on the Beach: Double Dutch Jamecia vertelt moedig over ongeneeslijke ziekte

13 juni 2018
Ze schittert nu in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch maar dat Jamecia haar leven niet altijd een feest is blijkt uit een openhartig interview dat vandaag gepubliceerd is. Daarin vertelt ze over de neurologische aandoening Multiple Sclerose (MS), die haar leven voorgoed veranderd heeft.

Borstvergroting
Zo vertelt de Vlaamse schone dat ze haar borstvergroting niet heeft laten doen vanwege onzekerheid over haar uiterlijk, maar omdat ze door de zware medicatie heel veel af is gevallen. Eerst had ze een cup-D, maar daar was volgens haar niets meer van over. Als ze deze operatie niet had gedaan, was ze erg onzeker en ongelukkig geworden en dat wil ze absoluut niet: deze ernstige ziekte mag niet haar hele leven bepalen.

Diagnose
Hoe ze erachter kwam dat ze de ziekte heeft? Ze kreeg een onaangename druk boven haar linkeroog en dacht in eerste instantie dat het een bepaald soort hoofdpijn was. Na veel onderzoeken en doktersbezoeken bleek dat het niet zomaar een 'ontsteking' was. De neuroloog kwam met de vreselijke diagnose: MS.
 
Toekomst: kinderen en relaties
Het is onduidelijk hoe de ziekte haar leven zal beïnvloeden om de komende jaren. Op dit moment is ze helemaal blind aan één oog en heeft ze veel last van haar linkerbeen. Hoe dol ze ook is op kinderen: ze krijgen vindt ze egoïstisch, want ze weet niet hoe lang en hoe goed ze voor ze zou kunnen zorgen.
 
En relaties? Toen ze de levensbepalende diagnose kreeg had Jamecia een verhouding met iemand. Hij heeft het echter om die reden uitgemaakt. Met mannen die kinderen of een kinderwens hebben wil ze liever ook geen relatie aangaan. Ze vertelt mannen niet altijd direct over haar ziekte, maar als ze zich prettig bij ze voelt wil ze zijn en haar tijd niet verspillen: ze wil direct weten of die man ermee om kan gaan.
 
Jamecia probeert zo positief mogelijk in het leven te staan. De tijd die ze in negativiteit en zelfmedelijden steekt krijgt ze nooit meer terug, dus waarom zou ze? Ze heeft zich erbij neergelegd dat de ziekte niet te genezen is en wil absoluut het allerbeste maken van de tijd die ze nog heeft.
 
En dat doet ze mede door mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch. Want heel eerlijk; waarom zou je het niet leuk mogen hebben als je een ongeneeslijke ziekte hebt? 

Heel veel sterkte Jamecia en bedankt voor je mooie verhaal. We support you! <3
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news