MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

1 maart 2020
Nieuwkomer Lil Tecca is doorgebroken met één van de grootste hits van 2019 en maakt hiermee zijn eigen genre. Hij groeide op met zijn Jamaicaanse ouders in Springfield Gardens. In veel nummers hoor je dan ook deze roots terug.
Tecca is op jonge leeftijd begonnen met rappen, geinspireerd door artiesten als Speaker Knockerz en Chief Keef. Op slechts 17-jarige leeftijd begon de rapper met het opbouwen van een grote online fanbase door het releasen van singles als 'Count Me Out', 'Love Me', 'Did it Again' en 'Molly Girl'. Zijn eerste echte doorbraak was met de track 'Did it Again' die hij maakte met Taz Taylor en Nick Mira. Deze kwam uiteindelijk op nummer 4 in de 'New & Hot Worldwide' terecht op SoundCloud. Het nummer kreeg meer dan 6 miljoen streams in slechts 3 maanden.
Zijn debuuthit 'Ransom' heeft meer dan 3 miljard streams wereldwijd en dit blijft oplopen. De single is nummer 1 geworden in lijsten als de 'Spotify USA', 'Billboard Streaming Song' en is twee keer platina geworden. Met zijn debuutalbum 'We Love You Tecca' haalde hij de eerste plek in de 'Billboard Top R&B/Hip-Hop' lijst en is nu officieel een gouden plaat. Daarbij heeft zijn videoclip, die Cole Bennet heeft geregisseerd voor dit nummer, meer dan 222 miljoen weergaven op YouTube en daar komen elke dag meer bij.
 
Houd onze website deze maand in de gaten voor exclusieve optredens en interviews met Lil Tecca.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push augustus 2020: Leer YUNGBLUD beter kennen

news

MTV News Recap: Week 31

news

VMA’s 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

MTV News Recap: Week 30

news

MTV News Recap: Week 29

news

MTV News Recap: Week 28

news

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news