MTV Push januari 2020: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

1 januari 2020
BROCKHAMPTON is een collectief van artiesten, rappers, vocalisten, producers en designers. Het sterke team van dertien heeft gedurende de tijd een toegewijde fanbase opgebouwd. Om een paar voorbeelden van deze 'fans' te noemen; Matty Healy, Pharell en Jaden Smith zijn allemaal grote supporters van de groep.
Door tussen 2016 en 2019 vijf albums in een rap tempo uit te brengen en daarvoor wereldwijd lovende kritieken te hebben ontvangen, heeft BROCKHAMPTON een onmiskenbare reputatie opgebouwd. De groep bracht in de zomer van 2019 'GINGER' uit, debuteerde op nummer 3 in de Amerikaanse hitlijsten, stond op nummer 3 in de Australische albumchart en bereikte de Top 15 in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ook bovenaan de Amerikaanse Billboard 200-chart gestaan met 'Iridescence', die debuteerde op nummer 1!
De jongens dragen hun unieke persoonlijkheden en stijlen uit in hun muziek, video's en live optredens. De band is naar eigen zeggen een moderne versie van de klassieke 'American-boyband'. BROCKHAMPTON is gekomen om te blijven en we zijn mega enthousiast om te zien wat 2020 voor hen in petto heeft! Houdt onze site wekelijks in de gaten, want je gaat verschillende toffe optredens en interviews met de mannen voorbij zien komen.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news