MTV News Recap: Week 33

14 augustus 2020

MTV News recap: week 33

 

Van de Kylie Jenner's rol in de nieuwe WAP video tot Leigh-Anne's documentaire over racisme, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 10 augustus 2020


Kylie Jenner is jarig en zoals we niet anders van haar gewend zijn viert ze dit groots. We wisten natuurlijk al dat de selfmade miljardair van bloemen houdt en dat bewees ze maar weer met het enorme ornament van zonnebloemen dat in haar tuin stond te shinen. Ook de letters 'HBD Kylie' langs het zwembad waren niet te missen. Overigens was de party zelf nogal bescheiden, dat vierde ze namelijk met het spelen van een potje, gepersonaliseerde, uno. Zou ze hebben gewonnen?

 

Dinsdag 11 augustus 2020

 

Cardi B verdedigde Kylie Jenner en haar bijrol in de viral WAP video met Megan Thee Stallion. Vele vonden Kylie niet geschikt voor de video en er ging dan ook een petitie rond om haar te verwijderen uit de video die inmiddels door velen is ondertekend. Sommige vonden het jammer hoe Kylie een grote rol had in de video maar Cardi vind dat dit totaal voorbij gaat aan het idee van 'vrouwen die vrouwen supporten'. 

 

Woensdag 12 augustus 2020


Little Mix's Leigh-Anne Pinnock gaat in samenwerking met BBC een documentaire maken over racisme. Dit nieuws volgde nadat de zangeres in juni al openhartig was geweest over haar ervaringen rondom dit onderwerp. Zo gaf ze aan het gevoel te hebben dat ze het minst favoriet was in de meidengroep en dat ze daardoor angstig was voor signeersessies of andere evenementen waarbij ze fans ontmoetten. Met deze documentaire wilt ze haar stem over dit debat ontwikkelen en gebruiken om de jongeren die tegen haar opkijken te behoeden voor de situaties die zij zelf heeft meegemaakt. Wij gaan de docu in ieder geval kijken!

Donderdag 13 augustus 2020

 

Katy Perry deelde onlangs in een interview dat ze niet bang is om te bevallen. Volgens haar is de pijn tijdelijk en ook dat zal weer passeren. De zangeres was open over hoe voor haar ouderschap iets was wat niet op haar verlanglijstje stond tot recentelijk en dit heeft alles te maken met haar eigen opvoeding. Toch heeft ze zich daar overheen gezet of zoals ze zelf zei: haar hersenen hergeprogrammeerd. 

Zelfs tijdens haar zwangerschap blijft ze doorwerken aan haar nieuwe album 'Smile' die ook helemaal in het teken staat van positiviteit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten; op de mini Katy én het album.

 

Vrijdag 14 augustus 2020


Meer baby nieuws! Chrissy Teigen en John Legend kondigden in John's nieuwe video 'Wild' aan in verwachting te zijn van baby nummer 3. Tenminste, het hintte er heel sterk naar maar later die dag bevestigde Chrissy het nieuws ook nog via Twitter. De fans zijn mega enthousiast en het is natuurlijk ook typisch Chrissy en John om dit via video aan te kondigen aangezien de twee elkaar leerde kennen in 2006 tijdens een van John's andere videoclips. Gefeliciteerd beide!

 

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 3

news

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news