Local Hero: less is more Lost Frequencies

27 juni 2017
23 lentes jong en al zoveel bereikt; een wereldwijde nummer 1 hit met de track ‘Are You With Me’, een succesvol album ‘Less Is More’, een contract bij het platenlabel van Armin van Buuren én een agenda vol boekingen voor elk tof evenement en festival. Producer en DJ Lost Frequencies gaat skyhigh en daarom is hij onze Local Hero van deze week!
Felix de Laet, zijn echte naam, wordt op 30 november 1993 geboren in Brussel. Felix groeide op in een muzikale familie, hij speelde jarenlang samen met zijn broers piano en raakt op jonge leeftijd al geïnspireerd door muziekgenres als hiphop, pop en jazz.
Pas op het moment dat Felix een laptop koopt, krijgt het produceren van tracks zijn interesse. Felix begint met het experimenteren en raakt steeds meer verzot op het produceren. Zijn artiestennaam Lost Frequencies kiest hij omdat hij oude vergeten nummers weer nieuw leven in wilt blazen, ook wel lost frequencies.
En dat nieuw leven in blazen van oude hits lukt hem behoorlijk. In 2014 remixte Felix de single ‘Are You With Me’ van Easton Corbin en breekt hij in één klap internationaal door. In diverse landen bereikte hij de nummer 1 positie en de track behaalde meerdere malen de platina status. Felix is zelfs de eerste Belg ooit die de nummer 1 positie in Engeland weet te behalen.
Felix besluit meteen door te pakken na dit succes en dropt in de periode hierna onder andere de tracks ‘Reality’, ‘Beautiful Life’ en ‘What Is Love 2016’. Alle tracks worden hits en Felix weet zelfs een EMA-nominatie te scoren voor de categorie ‘Best Belgian Act’. Het grote publiek kan geen genoeg meer van hem krijgen; het was niet langer de vraag óf er een album zou komen, maar wanneer.
Dat album kwam er vorig jaar, ‘Less Is More’ was de titel en het album bevatte 16 nieuwe tracks. Iedereen had hoge verwachtingen en Felix wist die als geen ander waar te maken; het album is voor zowel jong als oud heerlijk om naar te luisteren.
Felix zou Felix niet zijn als hij niet constant nieuw materiaal zou lossen; dit jaar dropt hij de tracks ‘All Or Nothing’ featuring Axel Ehnström en ‘So Much Better’ featuring Sandro Cavazza.
Felix staat twee weken terug in een uitverkochte Lotto Arena met zijn Less Is More Tour en vliegt deze zomer voor optredens naar onder andere Milaan, Ibiza, Las Vegas, Canada en Frankrijk. Het zou dus zomaar kunnen dat je hem tegenkomt op je vakantie.. Lekker bezig, Felix!
Luister hieronder naar zijn album ‘Less Is More’!
categorie:

laatste nieuws

BIZAR: de VAGINA WIG is dé trend tijdens New York Fashion Week!

Nieuws

Snapchat past verwarrende update toch aan na 1,2 MILJOEN klachten! (waaronder die van Kylie Jenner)

Nieuws

ZIEN: Kendrick Lamar laat peperdure LAMBORGHINI SLOPEN tijdens Brit Awards ’18!

Muziek

ZIEN: Dua Lipa performt ‘IDGAF’ samen met Zara Larsson, MØ, Alma & Charli XCX

Muziek

ZIEN: Justin neemt Selena mee naar bruiloft in Jamaica!

Nieuws

Charlotte, Holly en James weer te zien in Geordie Shore!

Nieuws

Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit

Nieuws

SEXTAPE Blac Chyna uitgelekt en Chyna laat het er niet bij zitten..

Nieuws