Teen Mom UK: Check de highlights uit aflevering 2 en kijk 'm terug!

10 januari 2017
SPOILER ALERT! Ben je wel benieuwd naar de tweede aflevering van Teen Mom UK, maar wil je nog niet alles weten wat er is gebeurd? Lees dan niet verder en check hierboven de episode + sneak peeks van volgende week ;)
-
Sinds maandag 2 januari om 21:30 is eindelijk het eerste seizoen van ->Teen Mom UK-> te zien op MTV! Heb je maandag de tweede aflevering gemist? Check hieronder de highlights.
Mia
In de tweede episode is te zien dat het de grote dag is voor Mia: ze was twee dagen geleden uitgerekend maar gaat nu dan écht bevallen. Haar hele familie staat haar bij in het ziekenhuis, alleen is ze op van de zenuwen... Manley en Mia hebben ook nog eens ruzie gehad terwijl ze bijna gaat bevallen, omdat hij zijn kind (uit een eerdere relatie) bij de bevalling wil hebben... Mia heeft ontzettend veel pijn tijdens de bevalling en de artsen besluiten uiteindelijk dat het kind via een keizersnede geboren moet worden.
Chloe
Het gaat niet zo goed met Chloe. Ze voelt zich ongelukkig en gaat niet meer naar school toe. Ze besteedt geen tijd meer aan haar vriend, huilt aan één stuk door en slaapt ook nog eens slecht. Oeps... Chloe deelt deze gevoelens vervolgens met haar moeder, alleen voelt zij zich hierdoor nu ook slecht...
Amber
Amber en haar ex-vriend Ste dopen in deze aflevering samen hun zoontje Brooklyn in de kerk. Dat gaat echter niet zo makkelijk; de priester vertelt ze namelijk dat hun zoontje pas gedoopt kan worden als één van de twee ook gedoopt is. En je raadt het al; dat is niet het geval... De oplossing: ze besluiten om met z'n drieën gedoopt te worden!
Megan
Megan kan het gewoon nog steeds niet geloven dat Dylan een dag voordat hij haar ten huwelijk vroeg met haar beste vriendin vreemd is gegaan. Ze heeft er heel lang over nagedacht, maar besluit toch bij hem te blijven omdat ze niet wil dat hun kindje hier de dupe van wordt. Megan en Dylan verhuizen vervolgens uit de achtertuin van Dylan's ouders naar een echte camping. A new start! Megan wil graag aan hun relatie werken. Ze kleedt zichzelf daarom om, legt rozenblaadjes op bed en maakt Dylan's favoriete eten. Romantisch!
Naomi
Naomi heeft de vriendin van haar ex, Ines, gebeld en gezegd dat hij vreemdgaat… Ines heeft nu wel interesse in een gesprek en uiteindelijk zien ze elkaar om erover te praten. Het komt erop neer dat Ines Naomi een bedrieger vindt, maar al met al heeft ze snel door dat alle ellende niet aan Naomi ligt. Naomi zelf heeft er overigens wel veel moeite mee dat haar ex haar niet terug wilt...
De aflevering (nog een keer) kijken en weten wat er volgende week gebeurt? Check de video's nu hierboven! Meer Teen Mom UK? Klik hier en check bij 'Bonus' extra video's over de vijf teen moms.
Teen Mom UK: elke maandag om 21:30 op MTV.
categorie:

laatste nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws

ZIEN: Fergie SHOCKT Amerika tijdens zingen van volkslied, OEI!

Muziek

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws

5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

Nieuws

ZIEN: Kris Jenner hilarisch DRONKEN gefilmd op de bank!

Nieuws

Kanye is terug op Instagram en plaatst meteen 55 foto’s!

Nieuws

INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Nieuws

ZIEN: Taylor Swift’s BFF Karlie Kloss is nu besties met AARTSVIJAND Katy Perry..

Nieuws