COMPLOTTHEORIE: Lady Gaga vermoordt vriendin & steelt identiteit?!

7 augustus 2018
Ok. Dit verhaal is behoorlijk creepy. Lady Gaga zou namelijk in 2008 haar toenmalige vriendin Lina Morgana om het leven hebben gebracht en er vervolgens vandoor zijn gegaan met haar identiteit…Wtf?

Het verhaal gaat als volgt: in 2007 wordt Stefani Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, door haar producer voorgesteld aan Lina Morgana, die op dat moment flink aan het timmeren was aan haar carrière als zangeres. Stefani & Lina raakten bevriend en schreven zelfs samen muziek - totdat Lina in 2008 om het leven kwam; er wordt beweerd dat ze van een gebouw is gesprongen. Vlak na deze gebeurtenis ondervond Stefani een behoorlijke transformatie. Ze veranderde haar looks, muzieksound en naam: Lady Gaga was born. Een jaar later komt haar debuutplaat 'The Fame' uit en wordt ze in een klap een superster. Echter gaat nu het verhaal rond dat Stefani jaloers was op Lina haar beginnende succes en haar daarom vermoordde; hierdoor kon ze er vandoor gaan met haar identiteit. Ok, dit klinkt natuurlijk niet erg geloofwaardig. Maar nadat je onderstaande 'bewijzen' hebt gelezen is de kans groot dat je toch even zo je twijfels krijgt...
'Bewijs 1': Interviews
In interviews met de moeder van Lina is te lezen dat Stefani van de een op de andere dag van stijl veranderde. Ze was altijd een rustig en onopvallend meisje en we weten natuurlijk allemaal dat Gaga dat ondertussen niet meer is. Ook Lina haar vriendje gaf aan dat hij geshockeerd was toen hij Stefani's nieuwe stijl zag. "Ik was in shock! Ik keek naar haar en had het gevoel dat ik naar Lina keek", zei hij in een interview. Nou kan dit natuurlijk nog allemaal bij elkaar verzonnen zijn - echter staat er op de officiële website van Lina een bericht van haar tante dat de familie er van overtuigd is dat ze vermoord is. Dit omdat de zangeres in die periode juist heel erg goed in haar vel zat; haar eerste album, waar ze heel hard aan had gewerkt, zou namelijk bijna uitkomen.
'Bewijs 2': Foto's
Er zijn tientallen foto's op het internet te vinden waarin je ziet dat Stefani de stijl en poses van Lina heeft gekopieerd:
'Bewijs 3': Videoclip 'Paparazzi'
In de videoclip van 'Paparazzi' zijn behoorlijk wat hints te vinden die naar Lina haar dood verwijzen. Zo wordt Gaga op het begin van de video van het balkon afgeduwd. Ook komt er een krantenartikel in beeld waar met grote letters 'Lady No More Gaga' staat; wat weer lijkt op Lina Morgana. Ten slotte pleegt Gaga op het einde zelfmoord.

Lady Gaga - Paparazzi

Of deze theorie nou waar is of niet, creepy is het in ieder geval wel.. Geloof jij het?

Lady Gaga - Perfect Illusion

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news

Just Tattoo Of Us UK is terug met een nieuw seizoen

news

Nieuwe Insta-trend: De split

news